Αίσθηση και επικρίσεις προκάλεσε ένα βίντεο που ανάρτησε influencer με τον γιο της να κλαίει και να χτυπιέται στο πάτωμα ενώ οι γονείς κάνουν ψώνια. Η Skye Wheatley, η οποία εμφανίστηκε στο «Big Brother» στην Αυστραλία, ψώνιζε με την οικογένειά της. Το μικρότερο παιδί της, ο Bear, είχε ένα ξέσπασμα ενώ βρισκόταν στο πολυκατάστημα, κρατώντας το χέρι του πατέρα του Lachlan Waugh.

Το παιδί ούρλιαζε και έπεσε στο πάτωμα, χτυπώντας τα πόδια του με δύναμη. Η Skye είπε στον γιο της, ο οποίος είναι δύο ετών, ότι αν σηκωνόταν από το πάτωμα θα μπορούσε να πάρει το αντικείμενο που ήθελε.

@skye.wheatley.waugh

I AM CRYING SCREAMING. the audacity to switch moods that quickly has me baffled 😂😎 #bossbaby #tantrum #noonewasharmedinthemakingofthisvideo

♬ Day 1 – boss dbo fundz

«Ηρέμησε. Σήκω πάνω, σε παρακαλώ», είπε η Skye. Στη συνέχεια έδειξε ένα βίντεο με τον γιο της ικανοποιημένο, ήρεμο, να κρατάει το αντικείμενο που ήθελε.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν, με ορισμένους να υπερασπίζονται τη Skye και να την επαινούν που έδειξε την πραγματικότητα που ζει ένας γονιός, αλλά οι περισσότεροι επισήμαναν το γεγονός ότι βιντεοσκοπεί το παιδί της και επιβραβεύει την κακή συμπεριφορά.

«Πιθανότατα θα ξεσπάσει επειδή του βάζεις συνέχεια ένα τηλέφωνο στο πρόσωπο», σχολίασε ένας χρήστης.

«Ως μητέρα τριών παιδιών δεν υπάρχει περίπτωση να του αγόραζα κάτι από μετά από ένα τέτοιο ξέσπασμα», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

«Φανταστείτε να νιώθετε κάποια έντονα συναισθήματα ως ενήλικας και κάποιος να έχει το τηλέφωνο στο πρόσωπό σας για να σας καταγράψει προκειμένου να “δείξει την πραγματική ζωή”», παρατήρησε είπε ένας άλλος.