Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τη στιγμή που ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ ομάδας πεζοναυτών και πολιτών, έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στο Τέξας, το Σαββατοκύριακο. Τα πλάνα δείχνουν την κατάσταση να ξεφεύγει έξω από το Voodoo Room στην ιστορική Sixth Street της συνοικίας διασκέδασης του Όστιν.

Ο άγριος καυγάς ξέσπασε όταν μια γυναίκα άρπαξε ένα τηλέφωνο από μία άλλη και τότε ένας από τους πεζοναύτες παρενέβη. Στη συνέχεια, ένας άνδρας με λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο προσπαθεί να ρίξει γροθιά σε έναν άλλο πεζοναύτη αλλά αστοχεί. Τότε οι πεζοναύτες σπεύδουν να τον υπερασπιστούν. Ενώ κάποιοι πεζοναύτες προσπαθούν να χωρίσουν τους άνδρες που βρίζουν ο ένας τον άλλον, η ένταση φαίνεται να κλιμακώνεται και αρχίζει ένας γενικευμένος καβγάς.

Πολίτες και πεζοναύτες ανταλλάζουν μπουνιές μεταξύ τους και αρκετοί πέφτουν στο έδαφος. Η… μάχη έλαβε τέλος όταν έφτασαν αστυνομικοί του Όστιν και η περίπολος αυτοκινητοδρόμων του Τέξας. Οι παρευρισκόμενοι επευφημούσαν τους πεζοναύτες, οι οποίοι φαίνεται ότι ήταν πολύ περισσότεροι από τους πολίτες. «ΗΠΑ, ΗΠΑ» φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος.

Τα βίντεο από τον άγριο τσακωμό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν πρέπει να βρίσκεται στην 6th Street. Είναι χάος και δεν προστατεύεται πλέον από την επιβολή του νόμου, εκτός αν τύχει να βρίσκονται στην περιοχή αστυνομικοί ή στρατιωτικοί» έγραψε ένας για το περιστατικό. «Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής των πεζοναυτών, αλλά… το να χτυπήσεις έναν από αυτούς, όταν υπάρχει ένα τεράστιο πλήθος δίπλα του, είναι πολύ κακή ιδέα», μεταδίδει η Daily Mail.

Τον Ιούλιο, η Αστυνομία του Όστιν και το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας ξεκίνησαν μια συνεργασία, για να αυξήσουν την παρουσία της αστυνομίας και να αποτρέψουν τέτοιου είδους περιστατικά στο δημοφιλές μπαρ, στο κέντρο της πόλης.