Ένας οδηγός στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ χτύπησε και σκότωσε έναν άνδρα, προτού αφαιρέσει το πτώμα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με την κάμερα ενός κουδουνιού που κατέγραψε το περιστατικό. Το θύμα, ο 28χρονος Franklin Mendez, βρέθηκε νεκρός στο δρόμο το Σάββατο, όπως έγραψε το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Prince George’s στο Facebook.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για έλεγχο στο σημείο, περίπου στις 4:05 π.μ. Εκεί, ανακάλυψαν το πτώμα του θύματος, το οποίο φαινόταν σακατεμένο. Σύμφωνα με το foxnews.com, η αστυνομία ανέφερε πως ο Mendez κηρύχθηκε νεκρός επί τόπου.

Όταν οι γείτονες έλεγξαν τις κάμερες των κουδουνιών τους για πιθανό υλικό από το περιστατικό, βρήκαν βίντεο με τον ύποπτο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να τραβάει το πτώμα του Mendez από το παρμπρίζ, πριν ξαναμπεί στο όχημά του και απομακρυνθεί. Η προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο του θύματος αποκάλυψε ότι το θύμα είχε εμπλακεί σε μια άσχετη μικρή σύγκρουση περίπου δύο μίλια μακριά από το τραγικό συμβάν. Πιστεύεται ότι ο Mendez βγήκε από το αυτοκίνητό του μετά από εκείνη τη σύγκρουση και χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο.

Το άτομο που χτύπησε τον Mendez, δεν σταμάτησε ποτέ για να περιθάλψει το θύμα. Αντ’ αυτού, τον άφησε και διέφυγε από το σημείο. Το αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο περιστατικό πιστεύεται ότι είναι ένα γκρι Honda Civic του 2011 έως 2017 με ένα μεγάλο λευκό αυτοκόλλητο στο πάνω μέρος του πίσω παραθύρου, σύμφωνα με την αστυνομία. Το αυτοκίνητο θα έχει ζημιές στον μπροστινό προφυλακτήρα και στην πλευρά του συνοδηγού και φέρεται πως έχει μια τρύπα στο παρμπρίζ.

Η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του υπόπτου και ζήτησε από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να καλέσει στο αστυνομικό τμήμα.

The Collision Analysis and Reconstruction Unit is asking for the community’s assistance in locating the driver and car…

Posted by Prince George's County Police Department on Monday, October 23, 2023