Ο διπλωμάτης Μιχάλης Βρεττάκης από το Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Τελ Αβίβ, το οποίο το βράδυ του Σαββάτου (07/10) χτυπήθηκε από ρουκέτες. Σειρήνες πολέμου χτυπούν στην περιοχή, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, ενώ στην περιοχή ακούγονται αντιαεροπορικές σειρήνες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το neakriti.gr, ο κύριος Μιχάλης Βρεττάκης, θέλοντας να καθησυχάσει τους δικούς του ανθρώπους έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, όπου περιγράφει με δυο λόγια την κατάσταση που επικρατεί και πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο Μιχάλης Βρεττάκης έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του:

«Ήταν μία δύσκολη η χθεσινή βραδιά. Αποκλεισμένοι στα σπίτια και καταφύγια με τις αντιαεροπορικές σειρήνες να ηχούν ανά διαστήματα και τις επακόλουθες εκρήξεις να σου δημιουργούν μία πρωτόγνωρη αίσθηση ανασφάλειας και πολέμου.

Ξημέρωσε μία κάπως συννεφιασμένη μέρα στο Τελ Αβίβ (φωτο), χωρίς πανικό και σειρήνες αλλά με περιορισμένη κυκλοφορία ατόμων και οχημάτων.

Ήταν να το ζήσω και αυτό. Μετά την εξέγερση και εκκένωση στην Αλβανία το 1997 και την τρομοκρατική ενέργεια στη Βιέννη το Νοέμβριο του 2020 μόλις 50 μέτρα από το σπίτι που διέμενα. Τα ΄καλά’ του επαγγέλματος..

Ευτυχώς, όλοι είμαστε καλά και ευχαριστώ από καρδιάς τους δεκάδες φίλους, συναδέλφους και συγγενείς που επικοινώνησαν μαζί μου. Η σκέψη μου στην οικογένεια μου».

Ήταν μία δύσκολη η χθεσινή βραδιά. Αποκλεισμένοι στα σπίτια και καταφύγια με τις αντιαεροπορικές σειρήνες να ηχούν ανά…

Posted by Μιχάλης Βρεττάκης on Sunday, October 8, 2023