Παύει μήπως το έντονο κραγιόν να μπορεί να φορεθεί από κάποια ηλικία και μετά; Την απάντηση δίνει η 78χρονη Helen Mirren που πόζαρε με κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση στα 37th Annual American Cinematheque Awards στο Beverly Hills, κρατώντας το βραβείο της και δείχνοντας πραγματικά υπέροχη.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες που ταίριαζαν με τα σκουλαρίκια της, και το μόνο έντονο στοιχείο στο look της ήταν το κόκκινο κραγιόν. Ναι λοιπόν, το έντονο κραγιόν σε οποιαδήποτε απόχρωση του κόκκινου μπορεί να φορεθεί από κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία και να δείχνει εξίσου ωραίο. Και φυσικά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να τολμήσει μια γυναίκα άνω των 60 χρονών είναι το να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους λευκό χρώμα, το οποίο δείχνει ιδιαίτερα κομψό με το κατάλληλο κούρεμα. Η Helen Mirren (που γενικότερα βλέπουμε πως έχει αφήσει τον εαυτό της να μεγαλώσει φυσιολογικά) επέλεξε ένα ίσιο, sleek, ασύμμετρο καρέ μέχρι το ύψος των ώμων, με χωρίστρα στο πλάι, που δείχνει πάρα πολύ κομψό.

Πολλές celebrities πλέον έχουν αφήσει τα μαλλιά τους να γκριζάρουν και αγκαλιάζουν την εικόνα τους απαλλαγμένες από το άγχος της λευκής ρίζας και απολαμβάνοντας την ηλικία τους, κάτι που μπορείτε να κάνετε κι εσείς. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αυτοπεποίθηση. Και ένα κόκκινο κραγιόν.