Ένα καλό σάντουιτς αρέσει σε όλες μας, είναι όμως το «dewy blush sandwich» για όλες; Το νέο trend που επινόησε η κορυφαία makeup artist, Nam Vo, είναι μια τεχνική μακιγιάζ που χαρίζει ένα φωτεινό look, με το ρουζ να βγαίνει από μέσα προς τα έξω, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικό για την άνοιξη.

Στο κλιπ που η Nam ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται η ίδια να εφαρμόζει προϊόντα σε στρώσεις για να δημιουργήσει ένα λαμπερό look, χρησιμοποιώντας foundation και ρουζ. «Αυτή η τεχνική του “blush sandwich” θα σας κάνει να λάμψετε από μέσα προς τα έξω», εξηγεί η Nam.

Για να δημιουργήσει το look, η Nam ξεκινά με το Cushion Foundation της La Mer. «Χρησιμοποιώ ένα σούπερ λαμπερό και δροσερό cushion compact foundation για την πρώτη στρώση του μακιγιάζ», εξηγεί. Στη συνέχεια παίρνει το νέο Milk Makeup Jelly Blush. «Δημιουργώ έναν φωτεινό λεκέ, είναι σαν να λεκιάζει το δέρμα», περιγράφει η Nam. «Πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα και να κάνουμε blending. Αυτό είναι το κόλπο που θα σας κάνει να λάμπετε από μέσα προς τα έξω», προσθέτει ενώ «ζωγραφίζει» το ρουζ πάνω από τη στρώση του foundation με τα δάχτυλά της.

«Τώρα βάλτε μια ακόμα στρώση από το cushion foundation πάνω από το ρουζ, για να το θωρακίσετε», λέει, ταμπονάροντας απαλά ένα τελευταίο, λεπτό στρώμα του cushion foundation πάνω από το ρουζ. «Κοιτάξτε πόσο κρεμώδες και ονειρεμένο είναι. Το ρουζ μοιάζει σαν να βγαίνει μέσα από το δέρμα», λέει η Nam.

Τέλος, για να ολοκληρώσει τη λάμψη, η Nam συμπληρώνει: «Θα σταθεροποιήσω το “blush sandwich” με το υπέροχο ρουζ Dior Hologram. Είναι σαν να έχω βάλει ροζ κρυστάλλους στα μάγουλα», λέει όσο απλώνει το ρουζ στα μήλα του προσώπου.

Δείτε εδώ πώς να κάνετε το «dewy blush sandwich»