Για το καλοκαίρι του 2024 το animal print έκανε δυνατή επανεμφάνιση στις τάσεις της μόδας και αποτελεί το μοτίβο που επιβάλλεται να φορέσετε αυτή τη σεζόν είτε σε ρούχο είτε σε αξεσουάρ.

Η αλήθεια είναι πως το animal print δεν έχει φύγει ποτέ από την εικόνα, ωστόσο μερικές φορές, όπως τώρα, βγαίνει ένα βήμα μπροστά και πρωταγωνιστεί στα πράγματα κάνοντας τη μόδα να βρυχάται.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, βρέθηκε στα εγκαίνια του comfort bar-restaurant «Gaya Athens » στην καρδιά της Αθήνας και επέλεξε για την περίσταση ένα leopard animal print μακρύ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.

Γιατί να επιλέξετε animal print

Τα animal prints είναι τολμηρά και εντυπωσιακά, προσθέτοντας αμέσως δυναμισμό σε κάθε εμφάνιση. Μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις, από καθημερινές μέχρι επίσημες, ανάλογα με το πώς θα συνδυαστούν. Παρά τις τάσεις της μόδας που έρχονται και παρέρχονται, το animal print παραμένει διαχρονικό. Φορώντας ένα κομμάτι με animal print μπορείτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, καθώς το μοτίβο αυτό είναι συχνά συνδεδεμένο με δύναμη και σιγουριά.

Πώς να φορέσετε το animal print φόρεμα

Εάν φοράτε ένα κομμάτι με animal print και θέλετε να κυριαρχεί αυτό στο look σας, κρατήστε τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ πιο διακριτικά. Για πιο προχωρημένο styling, δοκιμάστε να αναμίξετε διαφορετικά animal prints ή να τα συνδυάσετε με άλλα μοτίβα, όπως ρίγες ή καρό, διατηρώντας όμως μια ισορροπία. Τα κλασικά animal prints σε φυσικά χρώματα (μαύρο, καφέ, μπεζ) είναι πιο ευκολοφόρετα, ενώ τα πολύχρωμα animal prints μπορούν να προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Tip: Εάν δεν είστε έτοιμες για ένα μεγάλο κομμάτι animal print, δοκιμάστε να ενσωματώσετε το μοτίβο μέσω αξεσουάρ όπως τσάντες, παπούτσια ή φουλάρι και να το ενσωματώσετε πιο διακριτικά στο look. Mε αφορμή την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, βρήκαμε τέσσερα υπέροχα animal print φορέματα για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε ένα μπαίνοντας στο mood που δίνει αυτό το μοτίβο.

Oι προτάσεις μας

Tati Dress (Leopard) Κaravan €95
Nadia Dress (Leopard) Karavan €108
Ivy Dress Karavan €152
Angel Dress Karavan €159