H ηθοποιός Ιζαμπέλα Φούλοπ που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «To Προξενιό της Ιουλίας» στον ρόλο της υπηρέτριας Δέσπως, τόλμησε να φορέσει ένα χρώμα που δε βλέπουμε τόσο συχνά σε κοσμικές εμφανίσεις καθώς αρκετές γυναίκες το θεωρούν δύσκολο και ίσως το φοβούνται.

Η Ιζαμπέλα Φούλοπ επέλεξε ένα wrap φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση και tie-dye μοτίβο, το οποίο συνδύασε με μπεζ μπότες με χοντρό τακούνι και τσάντα σε μεταλιζέ απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με μια λεπτή καφέ δερμάτινη ζώνη και χρυσά σκουλαρίκια.

Γιατί κίτρινο;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να διαλέξετε ένα φόρεμα σε κίτρινο χρώμα την άνοιξη.

Φωτεινότητα και Χαρά: Το κίτρινο είναι ένα φωτεινό και ευχάριστο χρώμα που συνδέεται με την αισιοδοξία. Την άνοιξη, όταν η φύση αναβιώνει και οι μέρες γίνονται πιο φωτεινές, το κίτρινο αντικατοπτρίζει αυτήν τη φρεσκάδα και φέρνει τη χαρά στην εμφάνισή σας.

Ανανέωση και Αναζωογόνηση: Είναι το χρώμα του ζωοδότη ήλιου και δημιουργεί αίσθηση ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Στυλ και Εκκεντρικότητα: Πρόκειται για έντονο χρώμα που θα προσθέσει μια δόση εκκεντρικότητας σε οποιοδήποτε look. Επιλέγοντας ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα, μπορείτε να εκφράσετε την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά σας.

Διαφοροποίηση: Καθώς το κίτρινο δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο άλλα χρώματα ρούχων, ένα κίτρινο φόρεμα θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να διαφοροποιηθείτε από το πλήθος.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Πλισέ φόρεμα-καφτάνι H&M 49,99€
Vassia Kostara evening dress
Stelios Koudounaris foulard dress 690€