Mια από τις πιο διάσημες φράσεις για τη μόδα, είναι η «When in doubt, wear red» και ανήκει στον σχεδιαστή Bill Blass. Μπορεί λοιπόν το LBD, δηλαδή το Little Black Dress να θεωρείται το πιο ευκολοφόρετο και ασφαλές ρούχο για μια γυναίκα, ωστόσο, σε κόκκινο, το συγκεκριμένο φόρεμα αποτελεί το αντίπαλο δέος του. Πιο φλογερό και γεμάτο περισσότερες υποσχέσεις, είναι μια τολμηρή επιλογή η οποία τις περισσότερες φορές θα σας δικαιώσει σχεδόν πανηγυρικά.

Στο TikTok, τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει viral ένα video το οποίο αποθεώνει ένα μικρό εφαρμοστό κατακόκκινο φόρεμα από τη νέα κολεξιόν Zara, το οποίο μάλιστα λέγεται ότι στέλνει «Kendall Vibes». To supermodel έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο χρώμα και την έχουμε δει αρκετές φορές να ποζάρει με κόκκινα φορέματα τα οποία την κολακεύουν ιδιαίτερα καθώς αναδεικνύουν τη σιλουέτα της.

Μερικά από τα look της Kendall Jenner με κόκκινες δημιουργίες

Το Little Red Dress από τo Zara

Το TikTok το εντόπισε σε ένα φυσικό κατάστημα Zara και εισέπραξε τα «Kendall Vibes» που εξέπεμπε.

Το φόρεμα από τη νέα κολεξιόν Zara κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ, είναι κοντό, μεσάτο με στρόγγυλη λαιμόκοψη και τιράντες. Διαθέτει ασορτί φόδρα και κλείσιμο στο πίσω μέρος, με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Kοντό μεσάτο φόρεμα Zara 29,95€