Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Παρίσι και φωτογραφήθηκε με διάφορα outfits, μερικά από τα οποία ήταν του brand της Bubblegun, μπροστά σε πασίγνωστα μνημεία της Πόλης του Φωτός, όπως ο πύργος του Άιφελ και η Αψίδα του Θριάμβου, εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, η επιχειρηματίας αναβίωσε κατά κάποιον τρόπο το look της Kendall Jenner με την iconic δημιουργία που έφερε την υπογραφή του Giambattista Valli σε μια συνεργασία με το brand H&M, φορώντας ένα παρόμοιο ρούχο, δηλαδή ένα μακρύ φόρεμα σε ροζ χρώμα και πολύ όγκο και τούλι, που ωστόσο δεν ανήκει στη συλλογή του οίκου, πρόκειται για ένα φόρεμα το οποίο ανήκει στην εταιρεία ενοικίασης φορεμάτων JOLI, η οποία νοικιάζει εντυπωσιακά ρούχα για φωτογραφήσεις στο Παρίσι και συνεργάζεται με τη φωτογράφο Julia Litvin.

Σε μια δεύτερη πόζα, η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει το γαλλικό κρουασάν σε ένα καφέ, ενώ στη συνέχεια τρέχει στον δρόμο μπροστά και πάλι από τον Πύργο του Άιφελ με το βίντεο να ανεβαίνει στους λογαριασμούς της εταιρείας ενοικίασης φορεμάτων και στο προφίλ της φωτογράφου.

Η Ιωάννα Τούνη με μακρύ ροζ φόρεμα

Η παλαιότερη εμφάνιση της Kendall Jenner

Το φόρεμα Giambattista Valli x H&M φορέθηκε από την Kendall Jenner στο Φεστιβάλ Καννών το 2019. Ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και το φόρεμα απέσπασε πολλά σχόλια και θετικές κριτικές. Το ρούχο είχε έντονη ανάλαφρη υφή και μια μεγάλη εντυπωσιακή τρέσα στο τελείωμα της φούστας, που δημιουργούσε μια θεαματική εικόνα καθώς περπατούσε.

Η απαλή απόχρωση του φορέματος συνδυαζόταν άψογα με το χαλαρό και κομψό στιλ της Kendall Jenner. Η εμφάνισή της στις Κάννες το 2019 με αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα ήταν από τις πιο αξέχαστες και κομψές στιγμές της στο κόκκινο χαλί, ενώ θύμισε παρόμοια look που είχαμε δει τόσο από την Jennifer Lopez, τη Rihanna και άλλες a class celebrities.

Οι δημιουργίες του οίκου Giambattista Valli

O οίκος Giambattista Valli είναι γνωστός για τη δημιουργία εντυπωσιακών και φινετσάτων ρούχων, συμπεριλαμβανομένων και των μακριών φορεμάτων. Η αισθητική του οίκου συνδυάζει την κομψότητα με τη θηλυκότητα και τον ρομαντισμό, ενώ οι συλλογές του συχνά περιλαμβάνουν φορέματα με έντονες λεπτομέρειες, όπως μεγάλες τρέσες, δαντέλα, λουλούδια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία που δημιουργούν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Τα σχέδια του Giambattista Valli είναι δημοφιλή μεταξύ διασημοτήτων, καλλιτεχνών και γενικά όσων αγαπούν τη μόδα και αναζητούν μοναδικά και εντυπωσιακά κομμάτια για ειδικές εκδηλώσεις και κοκτέιλ, αφού η εκλεπτυσμένη και θηλυκή αισθητική του οίκου καθιστά τις δημιουργίες του κατάλληλες για οποιαδήποτε επίσημη εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω μερικές χαρακτηριστικές δημιουργίες του.