Η άνοιξη είναι εδώ και τα ρούχα μας σιγά σιγά θα αρχίσουν να αλλάζουν χαρακτήρα, καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός. Τα βαριά χειμωνιάτικα υφάσματα θα δώσουν τη σκυτάλη στα πιο ελαφριά και τα σκούρα χρώματα με τη σειρά τους στα ανοιχτά. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι η άνοιξη όπως και το φθινόπωρο είναι πιο δύσκολες εποχές, για να επιλέξουμε ένα σύνολο, το οποίο και να ταιριάζει με την εποχή αλλά και να μας κάνει να νιώθουμε άνετα: να μη ζεσταινόμαστε, να μην κρυώνουμε και να ανταποκρίνεται στις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Έτσι, τι κάνουμε; Παίζουμε με ασφάλεια.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, πιο ασφαλές σύνολο από το λευκό κοστούμι, το οποίο μπορεί αφ’ ενός να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, αφετέρου είναι διαχρονικά κομψό και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Ό,τι είναι το μικρό μαύρο φόρεμα για τον χειμώνα, είναι το λευκό -ή στο χρώμα του πάγου- κοστούμι για το καλοκαίρι. Σαφώς και το λευκό μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα, όπως το μαύρο το καλοκαίρι, ωστόσο αυτό που τα κάνει να εναρμονίζονται με την εποχή είναι τα υφάσματά τους. Αν, λοιπόν, θέλετε να φορέσετε ένα πολύ σωστό σύνολο για αυτήν, αλλά και για κάθε άνοιξη, τότε επιλέξτε ένα λευκό κοστούμι και συνδυάστε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ ανάλογα με το αν θα βγείτε πρωί ή βράδυ.

Μinimal chic εμφάνιση από την Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ απαθανατίστηκε φορώντας ένα τέτοιο κοστούμι και είναι η απόδειξη ότι το classy και bossy white suit ήταν, είναι και θα είναι η πιο κομψή επιλογή για αυτή την εποχή. Η σύζυγος του Νικόλαου φόρεσε λευκό σακάκι, λευκό παντελόνι και ασορτί τοπ και έπαιξε με τα αξεσουάρ της. Συγκεκριμένα, επέλεξε animal print γόβες, τσάντα φάκελο σε camel χρώμα, γυαλιά ηλίου ταρταρούγα και hail clip στο ίδιο ύφος. Ολοκλήρωσε το look με stud σκουλαρίκια και ένα καλό χρυσό ρολόι.

Σαφώς και τόσο το λευκό σακάκι όσο και το λευκό παντελόνι μπορούν να φορεθούν και χωριστά, δημιουργώντας δεκάδες άλλα ξεχωριστά look, καθώς και τα δυο αποτελούν κομμάτια-κλειδιά για την γκαρνταρόμπα σας. Σε περίπτωση που θέλετε να επενδύσετε μονάχα σε ένα ρούχο αυτή τη σεζόν, ας είναι το λευκό σακάκι. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο για να δημιουργήσετε άψογα office looks, να το συνδυάστε με denim παντελόνι, να το ταιριάξετε με τα sneakers σας: θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Σακάκι κοστουμιού ίσια γραμμή Mango 69.99 ευρώ
Σταυρωτό μεσάτο μπλέιζερ Zara Collection 69,95 ευρώ