Οι μπαλαρίνες ήταν το απόλυτο shoe trend την προηγούμενη δεκαετία, με κάθε γυναίκα να έχει έστω και ένα τέτοιο ζευγάρι στην ντουλάπα της. Ωστόσο, όταν εμφανίστηκαν τα sneakers και τα ankle boots, οι μπαλαρίνες αποσύρθηκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το 2024, όμως, έφερε και πάλι την ανατροπή. Οι σχεδιαστές πρόσθεσαν μπαρέτες στις μπαλαρίνες και τα αγαπημένα γυναικεία παπούτσια κατέκτησαν ξανά τις βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά και τον fashion κόσμο των social media. Οι influencers έχουν ήδη εντάξει τις μπαλαρίνες στα outfits τους, με τα looks τους να δείχνουν πώς μπορείτε να τις φορέσετε με τζιν, φούστες και φορέματα.

Δεν θα δυσκολευτείτε να συνδυάσετε τις μπαλαρίνες με τα ρούχα που ήδη έχετε στην ντουλάπα σας. Μάλιστα, με το σωστό styling οι μπαλαρίνες μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές, αλλά και να αποτελέσουν ένα άκρως βολικό κομμάτι. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε το απόλυτο twist, μπορείτε να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας μπαλαρίνες με χρωματιστές κάλτσες για ένα cute στοιχείο στην εμφάνισή σας.

Παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις influencers που έχουν αναδείξει τη διακριτική χάρη των φλατ παπουτσιών με μπαρέτα.

Τα looks με μπαλαρίνες από την Danielle Lewis

Μπαλαρίνες + Ίσιο τζιν

Η Danielle Lewis φόρεσε μαύρες μπαλαρίνες με μπαρέτες και τζιν σε ίσια γραμμή, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες θα την δείτε να επιλέγει κόκκινες μπαλαρίνες, τις οποίες συνδυάζει με crop λευκό τζιν και λευκό φόρεμα.

Μπαλαρίνες + Λευκές κάλτσες

Σε αυτό το look, η ίδια επέλεξε να συνδυάσει τις μπαλαρίνες της με λευκές κάλτσες. Ο συνδυασμός ταιριάζει απόλυτα με το στιλ των συγκεκριμένων παπουτσιών, ενώ θα σας κρατήσει ζεστές κατά τις κρύες μέρες της άνοιξης. Πρότασή μας είναι να τολμήσετε πιο χρωματιστές κάλτσες, όπως κόκκινες ή ροζ.

Το look με μπαλαρίνες από την Marianne Smyth

Μπαλαρίνες + Φαρδύ crop τζιν

Η Marianne Smyth φόρεσε μπαλαρίνες με crop wide leg τζιν και μαύρο πλεκτό τοπ, παρουσιάζοντας ένα look που μπορεί να φορεθεί από όλες μας και επιβεβαιώνει ότι οι μπαλαρίνες είναι η top επιλογή αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια.

Τα looks με μπαλαρίνες από την Matilda Djerf

Μπαλαρίνες + Χοντρές κάλτσες

Η Matilda Djerf συνδύασε τις μπαλαρίνες μαζί με γκρι πλεκτές κάλτσες, δίνοντάς μας ακόμα μία styling έμπνευση. Αν δεν νιώθετε έτοιμη να βγείτε από το σπίτι χωρίς καλσόν, τότε μη διστάσετε να φορέσετε μαύρο ή καφέ καλσόν με τη φούστα σας.

Μπαλαρίνες + Mίνι φόρεμα

Σε αυτό το πιο ανοιξιάτικο look, η ίδια συνδύασε τις μπαλαρίνες της με μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρη τσάντα.

Μπαλαρίνες με μπαρέτα: 4 σχέδια για να διαλέξετε

Tsakiris Mallas €69,95 (με έκπτωση)

Issue μπαλαρίνες με πολλαπλές μπαρέτες – Μαύρο €26,99 (με έκπτωση)

Labrini €39 (με έκπτωση)

Zara Μπαλαρίνα με τακούνι και λουράκια €29,95