Μια μαμά λέει πως θηλάζει ακόμη τον 5χρονο γιο της Bowie και ξεκαθαρίζει πως δεν τη νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την απόφασή της. Η 29χρονη Lauren McLeod απορρίπτει και τις κριτικές που υποστηρίζουν ότι κακοποιεί το παιδί, λέγοντας ότι θα συνεχίσει να του προσφέρει το γάλα της.

«Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα θηλάζω το παιδί μου στα 5, όμως είμαι όπως κάθε άλλη μαμά που κάνει το καλύτερο που μπορεί για τα παιδιά της», είπε η ίδια πρόσφατα στο South West News Service.

Η μητέρα από την Αυστραλία τονίζει ότι δεν πρόκειται για κάτι «παράξενο ή σεξουαλικό» αλλά για κάτι «εντελώς φυσιολογικό». Λέει επίσης ότι θα συνεχίσει να θηλάζει μέχρι να θελήσει ο γιος της να σταματήσει.

Η McLeod ήλπιζε ότι ο γιος της θα σταματούσε τον θηλασμό γύρω στα 2 του χρόνια, καθώς μέχρι εκείνη την ηλικία θήλαζαν και η ίδια και ο σύζυγός της όταν ήταν μωρά. Η κόρη της Tigerlily, η οποία είναι 2, συνεχίζει επίσης να θηλάζει.

@the.lauren.mcleod

I can’t believe that my baby boy turns 6 this August, and my baby girl turns 3 this May 😭 I miss my big preggo belly, but I love watching my babies grow 💙💖 #mumoftwo #pigeonpair #momoftwo #pigeonpairmom #pigeonpairmum

♬ original sound – EX7STENCE™

Ο Bowie θηλάζει τρεις φορές την εβδομάδα πριν κοιμηθεί, ενώ η Tigerlily τρώει «όποτε θέλει».

Σύμφωνα με την ίδια, οι άνθρωποι «λένε πολύ άσχημα πράγματα» και εκείνη θεωρεί ότι τα σχόλια αυτά προέρχονται από «την έλλειψη εκπαίδευσης, όμως κανείς δεν έχει πει ποτέ κάτι μπροστά μου».

Κάποιοι την έχουν αποκαλέσει «αηδιαστική» και «κακοποιητική» και την κατηγορούν ότι δεν δίνει στο παιδί της κανονικό φαγητό. Εκείνη χαρακτηρίζει τις κατηγορίες γελοίες και λέει ότι «φυσικά και του δίνει φαγητό».

«Πιστεύω ότι κάνουμε το σωστό για εμάς. Είναι κάτι πανέμορφο που μας δένει μετά από μια μεγάλη μέρα».

Μάλιστα, η McLeod θηλάζει και το μωρό της φίλης της, που δεν θέλει το μπιμπερό, όταν κάνει μπέιμπι σίτινγκ. Κι ενώ λέει ότι είναι «λιγάκι παράξενο» να ταΐζει ένα μωρό που δεν είναι δικό της, σημειώνει ότι το αισθάνεται «φυσικό» και είναι χαρούμενη που βοηθάει τη φίλη της.