Από τα γλυκά γυρισμένα ’60s bobs, μέχρι τα πιο ανέμελα και νευρικά tousled lobs – το 2022 ήταν αναμφίβολα η χρονιά του κουρέματος που αγκαλιάζει τους ώμους. Μάλιστα, ο μαέστρος των μαλλιών Luke Hersheson έφτασε στο σημείο να το ανακηρύξει το πιο καυτό στυλ του περασμένου καλοκαιριού.

Και αν υπήρχε έστω και μια αμφιβολία για την αυξανόμενη δημοτικότητα του κουρέματος, A-listers όπως οι Jenna Ortega, Kim Kardashian, Helena Christensen, Dua Lipa και Kaia Gerber έχουν υιοθετήσει προσφάτως την πιο hot επιλογή κουρέματος της εποχής που διανύουμε.

Κάτι που επιβεβαιώνει με την τελευταία ανανεωμένη αλλαγή της και η Ζεντάγια, η οποία, όπως έχει αποδειχθεί, ό,τι επιλέγει καταλήγει εικόνικο.

Το νέο bouncy bob κούρεμα της Ζεντάγια

Ζεντάγια

Η βραβευμένη ηθοποιός, λοιπόν, αυτήν τη φορά εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της με ένα νέο φρέσκο bouncy bob κούρεμα, το οποίο -ακόμη μία φορά- άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε ένα boomerang clip που μοιράστηκε στο Instagram, η Ζεντάγια έδειξε το νέο της κούρεμα ενώ πόζαρε στην κάμερα με ένα λευκό T-shirt και ένα μαύρο ριγέ γιλέκο καλυμμένο με μικροσκοπικές χάντρες. Και μάλιστα, όχι μόνο τα μαλλιά της ήταν δραστικά πιο κοντά, αλλά ήταν, επίσης, βαμμένα σε μια μελί- ξανθιά απόχρωση -αυτό που σύμφωνα με το Instyle θεωρείται ως το πιο καυτό χρώμα μαλλιών της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, λίγες ημέρες νωρίτερα σε μια εκδήλωση της επιτυχημένης σειράς Euphoria στο Λος Άντζελες με τους συναδέλφους της στα μέσα Δεκεμβρίου, η 26χρονη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στην ουσία με το κοντό bob με απαλή υφή που αναπόφευκτα τράβηξε τα βλέμματα. Με χωρίστρα στο πλάι και πολύ όγκο, το νέο look της Ζεντάγια θυμίζει ρετρό χτενίσματα της δεκαετίας του 1950.

Η επιτυχημένη πρωταγωνίστρια της μικρής και μεγάλης οθόνης συμπλήρωσε το νέο της look με ένα μαύρο μπλουζάκι πόλο με μαργαριταρένια κουμπιά και μια pencil φούστα και τα δύο από την Schiaparelli, καθώς και με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες Christina Louboutin μυτερές γόβες.