Η Zendaya τα έχει κάνει όλα. Από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του Timothée Chalamet στην εισπρακτική επιτυχία «Dune» μέχρι τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον φίλο της, Tom Holland, στο franchise «Spider-Man», το προφίλ της ανεβαίνει ψηλά στο Χόλιγουντ. 

Λαμβάνοντας υπόψη πως ξεκίνησε από την Disney ως η θαρραλέα Rocky Blue στο «Shake It Up», είναι πραγματικά αξιοσημείωτο να βλέπει κανείς πόσο μακριά έχει φτάσει. Αρκετά πολυάσχολη, καθώς δεν ασχολείται μόνο με την υποκριτική, το δέρμα της είναι πραγματικά αξιοζήλευτο.

Το δέρμα της Zendaya είναι λείο και ενυδατωμένο

Zendaya

Πώς ακριβώς, λοιπόν, επιτυγχάνει η Zendaya το τέλειο αυτό αποτέλεσμα στο δέρμα της; Μπορεί να νομίζετε ότι μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας πρέπει να είναι ακριβή για να λειτουργήσει, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου. Η Zendaya μπορεί να είναι μία από τις πιο καυτές σταρ αυτή τη στιγμή, αλλά, φαίνεται να έχει μια σχετικά προσιτή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Η ίδια ενημέρωσε το InStyle ότι η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιεί είναι μιας φαρμακευτικής σειράς σε μια άκρως προσιτή τιμή για τις περισσότερες γυναίκες.

Η νεαρή σταρ έχει, επίσης, δηλώσει στο παρελθόν τη σημασία της διατήρησης της ενυδάτωσης του δέρματός της σε συνέντευξή της στη Vogue, λέγοντας πως «Δεν παραλείπω ποτέ την ενυδατική κρέμα -νιώθω ότι το πρόσωπό μου θα σπάσει στη μέση. Και, για όλες εσάς τις λάτρεις της ομορφιάς που κουράζεστε μόλις βραδιάσει, η Zendaya είναι σταθερά αντίθετη στο να κοιμάστε με μακιγιάζ, χαρακτηρίζοντάς το ντεμακιγιάζ «μεγάλο κανόνα» που ακολουθεί.

Πάντα λάμπει στο κόκκινο χαλί

Zendaya

Εκτός από την φωτεινή της επιδερμίδα, το μακιγιάζ της Zendaya είναι πάντα εντυπωσιακό, επίσης. Είτε πρόκειται για γυαλιστερά χείλη και δραματικά μάτια για το κόκκινο χαλί του «Spider-Man» είτε για αποπνικτικά και καπνιστά vibes για την πρεμιέρα του «Euphoria», όλα τα make up look της ταιριάζουν τέλεια, ενώ και η ίδια τα υποστηρίζει δυναμικά.  

Μπορεί να νομίζετε ότι είναι αδύνατο να αποκτήσετε μια βάση τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή της Zendaya, αλλά η makeup artist της, Sheika Daley, αποκάλυψε το κόλπο της για λαμπερή επιδερμίδα. Η Daley δήλωσε στο Elle Australia ότι «πριν η Zendaya -ή οποιαδήποτε άλλη πελάτισσα της- έχει κόκκινο χαλί, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι μια μάσκα προσώπου εξαιρετικά ενυδατική και συσφιγκτική». Οι μάσκες προσώπου είναι μια εξαιρετική γρήγορη λύση για τα προβλήματα του δέρματος, με περισσότερες επιλογές από ποτέ διαθέσιμες. Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας ή να επιμείνετε στις ήδη έτοιμες εκδόσεις. Από το λιπαρό έως το ξηρό δέρμα, υπάρχει μια μάσκα για κάθε τύπο δέρματος.