Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να σκέφτεστε ποια θα είναι η απόχρωση που θα επιλέξετε φέτος το χειμώνα και μετά. Ειδικά αφού τα χρώματα νυχιών για το χειμώνα του 2023 φαίνεται να είναι μερικές από τις πιο κομψές και συναρπαστικές αποχρώσεις που θα δείτε να κυκλοφορούν εκεί έξω.

Υπάρχουν πολλές επιλογές με τις οποίες μπορείτε να παίξετε και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε την τέλεια απόχρωση για εσάς. Θα βρείτε σίγουρα επιλογές πιο κλασικές όπως οι αποχρώσεις του ψυχρού καιρού, όπως το μπλε, το σκούρο κόκκινο, το χρυσό, το ασημί και το λευκό. Θα βρείτε όμως και μερικές απροσδόκητες ανατροπές, όπως παστέλ μεταλλικά χρώματα και πιο γήινα μπλε και κόκκινα.

H nail artist της Chanel, Betina R. Goldstein, η ιδρύτρια της JINSoon και διάσημη καλλιτέχνης νυχιών Jin Soon Choi και η εκπαιδεύτρια της ORLY, An Cao, μοιράστηκαν με το Bustle τις επιλογές τους για τα καλύτερα χρώματα βερνικιών νυχιών του χειμώνα. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τις πιο καυτές αποχρώσεις που πρέπει να φοράτε όταν κάνει κρύο έξω.

Γαλακτώδη λευκά

Νύχια

Το λευκό του χειμώνα είναι ένα από τα χειμερινά χρώματα για πολλούς, αλλά για το 2023 η Cao λέει ότι θα ακολουθήσει μια πιο διαφανή διαδρομή. «Τα διάφανα γαλακτώδη λευκά ξεπετάγονται περισσότερο από ένα βασικό διάφανο [ουδέτερο]», λέει. «Φαίνεται υπέροχο σε κοντά, φυσικού σχήματος νύχια για μια καθαρή εμφάνιση».

Παγωμένα μπλε

Η Cao προβλέπει, επίσης, ότι τα παγωμένα μεταλλικά χρώματα, ειδικά αυτές οι μπλε αποχρώσεις, θα είναι τάση στο μανικιούρ αυτό το χειμώνα. «Τα πάντα έχουν μια εξαιρετικά γυαλιστερή, διαστημική αίσθηση», λέει. «Το γαλάζιο χρώμα είναι ιδιαίτερα καλό για το χειμώνα».

Κλασικά μεταλλικά χρώματα

Μια διαχρονική πρόταση, τα μεταλλικά χρώματα είναι η επιλογή της Goldstein για τα χρώματα του χειμώνα του 2023 που θα δείτε να είναι τάση σε όλα τα κοινωνικά σας feeds. «Ασημένιες, χρυσές και χρωματιστές παραλλαγές χρωμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε με το nail art σας».

Σκουριασμένα κόκκινα

Η Choi, από την άλλη, υποστηρίζει ότι οι γήινοι τόνοι θα είναι μεγάλη τάση φέτος το χειμώνα. «Έχουν μια ορισμένη κομψότητα που κάνει μια δήλωση χωρίς φανταχτερά σχέδια ή φινιρίσματα», εξηγεί στο Bustle. Ενώ οι γήινοι τόνοι ήταν, επίσης, δημοφιλείς για το φθινόπωρο, λέει ότι θα δούμε γήινους τόνους όπως τα σκουριασμένα κόκκινα πολύ το 2023.

Βαθιά καφέ

Νύχια

Η Goldstein συνιστά να επιλέξετε καφέ βερνίκι νυχιών αν θέλετε να αλλάξετε το συνηθισμένο μπορντό που συνήθως επιλέγετε τους χειμερινούς μήνες. Εξακολουθεί να είναι εξίσου άνετο και ζεστό, αλλά σας δίνει κάτι πιο ουδέτερο.

Κόκκινο κερασί

Όταν έχετε αμφιβολίες, προτιμήστε το κλασικό βερνίκι νυχιών σε κόκκινο κεράσι. «Το κόκκινο είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το νέο έτος», λέει η Goldstein. «Λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη σε πολλούς πολιτισμούς».

Κρεμώδη μπεζ λευκά

Η Cao λέει ότι αν ψάχνετε για ένα αδιαφανές λευκό, απευθυνθείτε σε κάτι που έχει μπεζ απόχρωση και είναι γεμάτο με χρωστική ουσία για να του δώσει αυτή την κρεμώδη αίσθηση. «Ξεχωρίζει και φαίνεται υπέροχο σε όλους τους τόνους του δέρματος», εξηγεί στο Bustle. Συνιστά, επίσης, να το συνδυάσετε με μίνιμαλ nail art ή ένα παιχνιδιάρικο αυτοκόλλητο για μια διασκεδαστική πινελιά.