Είναι πάλι αυτή η συναρπαστική εποχή του χρόνου όπου ο καιρός ζεσταίνει και οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες. Το φως και το χρώμα μπαίνει και πάλι στις ζωές μας, κάτι που φαίνεται να επηρεάζει και τη μόδα. Με πραγματική αισιοδοξία, η άνοιξη του 2022 κάνει τη μόδα να ξαναβρεί την προσωπικότητά της. Έντονα χρώματα, αποκαλυπτικά κοψίματα και παιχνιδιάρικες υφές. Φέτος την άνοιξη, οι ντουλάπες σας θα αντανακλούν την καλύτερη διάθεσή σας, αρκεί να ακολουθήσετε τις οκτώ πιο καυτές τάσεις της σεζόν.

Περισσότερα κροσέ

Γυναίκα με πλεκτό μπλουζάκι

Η τάση των κροσέ, των ρούχων που φαίνονται φτιαγμένα στο χέρι με βελονάκι, ήρθε για να μείνει απ’ ό,τι φαίνεται και αυτήν την άνοιξη διατίθεται σε ακόμη περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Είτε επιλέξετε ένα ογκώδες πλεκτό τοπ είτε μια ζακέτα για τις λίγο πιο ψυχρές μέρες, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος ποτέ επιλέγοντας ένα από τα πιο hot item της σεζόν.

Μίνι φούστες

Νεαρή κοπέλα με μίνι φούστα

Ένα πράγμα που καμία γυναίκα, που θέλει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, δεν θα αποφύγει αυτή τη σεζόν είναι οι μίνι φούστες. Συνδυάστε με ένα μπλέιζερ, πουλόβερ με λαιμόκοψη ή υπερμεγέθες πουκάμισο για μια χαλαρή εμφάνιση.

Biker Jacket

Νεαρή κοπέλα με τζάκετ

Η επιστροφή του biker jacket της δεκαετίας του ’90 κερδίζει όλο και περισσότερο τις γυναίκες για casual εμφανίσεις εκτός δουλειάς. Είτε το συνδυάσετε με μια ασορτί φούστα είτε παίξτε με σιλουέτες, όπως ένα cropped ψηλόμεσο παντελόνι, με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσετε να το συνδυάσετε, το biker jacket θα αποτελέσει το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας σας για την επόμενη σεζόν.

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες είναι η αγαπημένη τάση της εποχής, και όχι μόνο για μια βραδινή έξοδο. Σκεφτείτε τις σαγιονάρες με χοντρή σόλα ή τα platform mules διακοσμημένα με μεταλλικές λεπτομέρειες και τις ζωντανές αποχρώσεις αυτής της σεζόν.

Μεγάλα μανίκια

Η σχετικά ακραία σιλουέτα με τα πολύ φουσκωτά μανίκια είναι βγαλμένη από τη δεκαετία του 1980 και εκσυγχρονίζεται με πιο μοντέρνες πινελιές, σχεδόν σε όλα τα είδη ρούχων -από φορέματα και babydoll μέχρι εμπριμέ μπλουζάκια.

Μάξι φούστες και φορέματα

Νεαρή κοπέλα με μακριά φούστα

Το μίντι φόρεμα είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιριού εδώ και χρόνια, και ενώ η μίνι φούστα επιστρέφει, το ίδιο επιστρέφουν και οι μάξι φούστες και φορέματα. Αυτή η σεζόν, λοιπόν, έχει να κάνει με τα ακραία μήκη, με φούστες σχεδιασμένες με χαμηλή μέση και φορέματα που αγγίζουν, σχεδόν, τους αστραγάλους.

Σετ

Γυναίκα με σύνολο- σετ

Ο πιο κομψός και εύκολος τρόπος ντυσίματος; Να προσθέστε ένα ή δύο σετ στην γκαρνταρόμπα σας. Από ζακέτες με παντελόνια ή φούστα μέχρι πουκάμισα και φούστες, θα τα εκτιμήσετε όταν έρθει η ώρα που θα πείτε ότι «δεν έχω τίποτα να φορέσω»!

Τολμηρές, φωτεινές και πολύχρωμες επιλογές

Κορίτσια με έντονα χρώματα

Η ντουλάπα μας φαίνεται να γίνεται πιο φωτεινή και τολμηρή κάθε χρόνο, και αυτή η άνοιξη δεν αποτελεί εξαίρεση. Είτε πειραματίζεστε με εκκεντρικά σχήματα είτε με έντονα prints, η φετινή πολύχρωμη επένδυση υποστηρίζεται από το «όσο πιο δυνατά, τόσο καλύτερα».