Η PANDORA υποδέχεται το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων «Summer 2015», από πολύτιμα υλικά, που αντανακλούν τη λάμψη της θάλασσας και την ακτινοβολία του καλοκαιρινού ουρανού.

Κοσμήματα με έθνικ συμβολισμούς και σχέδια που θυμίζουν τροπικές ακρογιαλιές, κρυστάλλινα νερά, ήλιο και ανεμελιά συνθέτουν μοναδικά βραχιόλια για να κρατήσουμε καλά φυλαγμένες όλες τις ανέμελες στιγμές των διακοπών!

Εκθαμβωτικό πράσινο, βαθύ μπλε και λαμπερές πέτρες διακοσμούν τα κοσμήματα της νέας συλλογής από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ κυβική ζιρκόνια τα οποία συνδυάζουν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με τα υψηλής ποιότητας υλικά.

Η ομορφιά της απλότητας του φύλλου του φοίνικα

Το εντυπωσιακό κολιέ και το αντίστοιχο δαχτυλίδι της νέας καλοκαιρινής συλλογής της PANDORA, είναι εμπνευσμένα από την απλότητα του φύλλου του φοίνικα, μία από τις κυρίαρχες τάσεις του καλοκαιριού.

Διακοσμημένα με αστραφτερές κυβικές ζιρκόνιες τονίζουν ακόμα περισσότερο τις κυματιστές λεπτομέρειες του δημοφιλούς μοτίβου και προσθέτουν την απαραίτητη καλοκαιρινή διάθεση στην εμφάνισή σας.

Αστραφτερά «φίδια»

Η PANDORA μεταμόρφωσε την εξωτική μορφή του συμβολικού φιδιού που συνδέεται με την αναγέννηση, σε ένα μαγευτικό δαχτυλίδι για το φετινό καλοκαίρι. Κατασκευασμένο από γνήσιο ασήμι και διάφανες κυβικές ζιρκόνιες αποτελεί την απαραίτητη κομψή λεπτομέρεια κάθε καλοκαιρινής εμφάνισης για τις γυναίκες που θέλουν να γοητεύσουν.

Δερμάτινα βραχιόλια με σύμβολα σε ζωηρά χρώματα.

Η σαγηνευτική λάμψη των συμβόλων με πέτρες σε pavé setting και ο πολύπλευρος συνθετικός χαλαζίας στην παλέτα των γαλαζοπράσινων αποχρώσεων του ουρανού και της θάλασσας συμπληρώνουν τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της PANDORA. Συνδυασμένα με διπλά δερμάτινα βραχιόλια σε αντίστοιχα χρώματα, θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γυναίκες.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook, και για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα.

Τα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις.

Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία συντελεί στη βιωσιμότητα, ενώ προσφέρει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.