Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες για το χτένισμά σας στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, δείτε πέντε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα ολοκληρώσουν το look σας με τον πιο stylish τρόπο.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη της εορταστική περιόδου, λοιπόν, είναι ότι όλες οι γυναίκες έχουν την καλύτερη δικαιολογία για να περιποιηθούν καταλλήλως τον εαυτό τους. Και αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τόσο το ντύσιμο και το μακιγιάζ, όσο και το χτένισμα. Αν, λοιπόν, θέλετε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν να είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς πάρτε μερικές ιδέες για εορταστικό look, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Χαλαροί κυματισμοί

Ένας αβίαστος κυματισμός στα μαλλιά είναι απαλός και λεπτός, ενώ φαίνεται υπέροχος σε μακριά μαλλιά και προσθέτει τον σωστό όγκο και κομψότητα χωρίς να γίνεται υπερβολικό. Για να δημιουργήσετε αυτό το look, θα χρειαστείτε ένα σίδερο για μπούκλες μεγέθους περίπου 40 εκ. αφήνοντας, ωστόσο, τα άκρα ίσια. Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν για λίγα λεπτά, στη συνέχεια χτενίστε και προσθέστε λίγη λακ για περισσότερο όγκο.

Party αλογοουρά

Γυναίκα με αλογοουρά

Χρησιμοποιήστε εξτένσιον ή επεκτάσεις αλογοουράς για να δημιουργήσετε μια δραματική αλογοουρά, που αποτελεί μια statement επιλογή χτενίσματος. Η αλογοουρά αυτήν την περίοδο είναι σούπερ μοντέρνα επιλογή, καθώς είναι χαριτωμένη, αλλά και μια απλή πρόταση, που τονίζει τις λεπτομέρειες του προσώπου, ενώ παράλληλα σας κάνει να δείχνετε κομψές και συγκροτημένες.

Vintage κυματισμός

Μαλλιά με κυματισμό

Τα vintage κύματα στα μαλλιά δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον τώρα που θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες με την εμφάνισή σας. Το συγκεκριμένο χτένισμα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται ογκώδη και γεμάτα, ενώ μπορείτε να το επιτύχετε και στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες. Τυλίξτε τα μαλλιά προς την ίδια κατεύθυνση σε όλο το κεφάλι και μόλις κρυώσουν οι μπούκλες, χτενίστε τες με μια βούρτσα. Για να προσθέσετε περισσότερο όγκο, αναποδογυρίστε το κεφάλι σας και χτενίστε τα μαλλιά σας ανάποδα. Τέλος, προσθέστε λακ για την τελευταία πινελιά.

Ίσια και κομψά

Ίσια μαλλιά

Προσθέστε μερικά εξτένσιον για να αποκτήσετε εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά σας ή απλά χτενίστε τα μαλλιά σας ολόισια για ένα απλό, αλλά πάντα διαχρονικό και υπέροχο στυλ. Αν θέλετε το ντύσιμό σας να είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή, ενώ εξακολουθεί να είναι πραγματικά θηλυκή.

Χόλιγουντ glam

Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το παλιό χολιγουντιανό look σε μόλις 10 λεπτά. Φτιάξτε τα μαλλιά σας σε μπούκλες, κάντε μια χωρίστρα στο πλάι, πιάστε το μπροστά μέρος των μαλλιών σας με κλιπ (μπορείτε να βρείτε πληθώρα σχεδίων που να ταιριάζουν με το look σας) και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε το χτένισμα με λακ.