Το Newsbeast και ο Οίκος Zolotas σάς κάνουν δώρο το πιο αστραφτερό και εκλεπτυσμένο γούρι του 2022, που θα προσθέσει στυλ και φινέτσα στις εμφανίσεις σας για όλη τη χρονιά.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 24 Δεκεμβρίου του 2021 και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του 2022, με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει το γούρι του Οίκου Zolotas για το 2022 από τη σειρά Cosmos αξίας 2.200 ευρώ!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό

Για να συμμετάσχετε, μπείτε στη σελίδα του Newsbeast στο Instagram και ακολουθείστε τα βήματα συμμετοχής.

Ένα δώρο αξίας 2.200 ευρώ!

Τα περίτεχνα γούρια της συλλογής με σύμβολα τον κύκλο της Ολότητας και την εναλλαγή των ουρανίων σωμάτων, του Ήλιου και της Σελήνης, θα φωτίσουν το 2022 χαρίζοντας σας πληρότητα και αρμονία, ισορροπία και γαλήνη.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, συγκεκριμένα, θα κερδίσει το κολιέ Cosmos σε κίτρινο και λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια και καδένα σε κίτρινο χρυσό 14KT, αξίας 2.200 ευρώ.

Η συλλογή Cosmos του Οίκου Zolotas

Η συλλογή Cosmos του Οίκου Zolotas αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους που αντικατοπτρίζουν τα τέσσερα στοιχεία του Κόσμου: Σμαράγδι και Οπάλιο για το Νερό, Μάτι της τίγρης και Μαλαχίτης για τη Γη, Ζαφείρι, Λάπις λάζουλι και Αμέθυστος για τον Αέρα, Ρουμπίνι και Αχάτης για τη Φωτιά.

Η κοινωνική προσφορά των γουριών 2022 του Οίκου Zolotas

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2022 η συλλογή Cosmos έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

Ο διαγωνισμός του Newsbeast με τον Οίκο Zolotas λήγει την Δευτέρα στις 10 Ιανουαρίου του 2022, το δώρο θα είναι το γούρι- κολιέ Cosmos σε κίτρινο και λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια και καδένα σε κίτρινο χρυσό 14KT, ενώ θα υπάρχουν και 10 αναπληρωματικοί νικητές.

Αν θέλετε, λοιπόν, να πάρετε μέρος κι εσείς στον διαγωνισμό (δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού) που θα σας κάνει «ποδαρικό» για τον καινούριο χρόνο με τον πιο αστραφτερό τρόπο δεν έχετε παρά να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.