Παρόλο που το 2021 είναι μια χρονιά που χαρακτηρίζεται για την ασάφεια και την αλλαγή που έφερε στις ζωές όλων παγκοσμίως, οι γυναίκες είχαμε περισσότερο χρόνο να αφιερώσουμε στον εαυτό μας. Να απολαύσουμε μια μάσκα ομορφιάς, ένα σπα, μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου. Ακόμη, κι αν οι περισσότερες επιλέγαμε να τις κάνουμε μόνες στο σπίτι. Αν, όμως, ψάχνετε έμπνευση για τη νέα χρονιά που ξεκινά, αγαπημένες celebrities μοιράστηκαν κάποια από τα μυστικά ομορφιάς τους την χρονιά που σε λίγο θα αφήσουμε πίσω. Όπως οι ίδιες αποκάλυψαν στο byrdie.com, αυτά αφορούν την ενυδάτωση του δέρματος, το μακιγιάζ και την περιποίηση των μαλλιών τους.

Η Τζένιφερ Χάντσον αποκάλυψε πώς διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο

Κέιτ Χάντσον

Το μυστικό για την χαρακτηριστική λάμψη της Τζένιφερ Χάντσον; «Πιες νερό και κοιμήσου! Όποτε το δέρμα μου δεν αισθάνεται καλά, είναι συνήθως επειδή είμαι αφυδατωμένη. Και πραγματικά δεν έχει σημασία τι βάζεις στο δέρμα σου αν δεν πίνεις αρκετό νερό ή δεν κοιμάσαι αρκετά».

Η Σίντι Κρόφορντ για τις συμβουλές για τα μαλλιά που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της

Σίντι Κρόφορντ

Για τη Σίντι Κρόφορντ, τα μαλλιά αποτελούν μέρος της ταυτότητάς της και ενώ έχει μάθει πολλά για την περιποίηση των μαλλιών της με το πέρασμα των χρόνων και με τις συνεργασίες της με κορυφαίους hairstylists στο χώρο της μόδας υπάρχει ένα πράγμα που θα ήθελε να καταλάβει νωρίτερα. «Ήξερα ότι το δέρμα μου θα γεράσει και ότι θα αποκτήσω γκρίζες τρίχες, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα ότι και τα μαλλιά μου γερνούν και πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά».

Η φιλοσοφία του μακιγιάζ της Άσλεϊ Γκράχαμ είναι γοητευτικά απλή

Άσλεϊ Γκράχαμ

Η Άσλεϊ Γκράχαμ περιγράφει την προσέγγισή της στο μακιγιάζ, ως «Απλή, αλλά υπάρχουσα». Όπως πολλές από εμάς, άλλωστε, έτσι και η πρέσβειρα της Revlon, η οποία τυγχάνει να είναι και νέα μαμά, δεν έχει συχνά χρόνο για ένα full face μακιγιάζ, οπότε επαναλαμβάνει μερικές τεχνικές. «Λατρεύω ένα βουρτσισμένο φρύδι. Λατρεύω ένα γεμισμένο φρύδι. Λατρεύω το περίγραμμα στα χείλη και ένα φυσικό, ροζ χείλος. Λίγο contouring. Χρωματίζω τη μύτη μου με ένα καφέ μολύβι. Το concealer είναι φίλος μου τις μέρες που δεν έχω κοιμηθεί πραγματικά γιατί ο Άιζακ ξύπνησε στις 4 το πρωί για να φάει!».

Το απροσδόκητο μυστικό περιποίησης της Χέιλι Μπίμπερ

Χάλι Μπίμπερ- Τζάστιν Μπίμπερ

«Η σταθερά μου όταν πηγαίνω για ύπνο το βράδυ είναι ότι αν δεν ξαπλώσω στο κρεβάτι σαν αστραφτερή ντισκομπάλα, τότε δεν το κάνω σωστά», λέει η Χέιλι Μπίμπερ για τη ρουτίνα της, σύμφωνα με το byrdie.com. «Βρείτε για τον εαυτό σας μια ενυδατική κρέμα που θα σας βοηθήσει να μοιάζετε σαν ένα γλασαρισμένο ντόνατ στο τέλος της ημέρας», πρόσθεσε.