Αγαπημένες μας πεθερούλες, γεια σας! Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ξέρετε ότι αγαπάμε πολύ τον γιο σας και ότι κάνατε πολύ καλή δουλειά όσον αφορά την ανατροφή του!

Σας ευχαριστούμε.

Δεύτερον, επειδή τον αγαπάμε τόσο πολύ, θέλουμε πραγματικά να έχουμε μια καλή σχέση μαζί σας. Και προσπαθούμε.

Υποσχόμαστε ότι θα σεβόμαστε την θέση σας ως μητέρα, αλλά υπάρχουν και μερικά πράγματα τα οποία πρέπει να κάνετε κι εσείς από την πλευρά σας για να είναι αυτή η σχέση όσο το δυνατόν καλύτερη! Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε να αποφύγετε τα παρακάτω θέματα συζήτησης μαζί μας. Ή τουλάχιστον σταματήστε να τα επαναφέρετε στο προσκήνιο ξανά και ξανά και ξανά και ξανά!

Την περιοχή/τόπο της κατοικίας μας

Ξέρουμε ότι θέλετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας να μένουν κοντά σας, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό για διάφορους λόγους. Δεν μας αρέσει να αναφέρετε κάθε φορά ότι πωλείται το σπίτι απέναντί σας ή ότι ξέρετε κάποιον που δουλεύει σε τράπεζα και μπορεί να εκδώσει δάνειο με ευνοϊκούς όρους ή πόσο καλό είναι το σχολείο που είναι δίπλα σας ή πόσο ευγενικοί είναι οι γείτονες στην περιοχή σας ή πόσο επικίνδυνη και χάλια είναι η γειτονιά που μένουμε τώρα…Φτάνει πια! Το καταλάβαμε το υπονοούμενο και δεν πρόκειται να μετακομίσουμε.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο baby.gr…