Η A-lister ηθοποιός κατά καιρούς έχει μοιραστεί πολλές συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης τις οποίες ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες. Μυστικά και συνήθειες που την έχουν βοηθήσει να διατηρήσει το δέρμα της, σχεδόν, αψεγάδιαστο, ακόμη και λίγο πριν συμπληρώσει το 50ο έτος της ηλικίας. Δεν είναι τυχαία το γεγονός, μάλιστα, ότι ακόμη και η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλεί την 49χρονη Κάμερον Ντίαζ ως «μέντορα ομορφιάς».

Τα μυστικά ομορφιάς της Κάμερον Ντίαζ

Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό της λαμπερής ηθοποιού για την χαρακτηριστική της εικόνα; Αρχικά, αξίζει να αναφερθεί ότι η Κάμερον Ντίαζ έχει δηλώσει ότι δεν φοβάται τη γήρανση και ότι θεωρεί «ευλογία και προνόμιο» να μεγαλώνει -όχι κάτι για το οποίο πρέπει να αγχώνεσαι (και πιθανώς να γερνάς περισσότερο), αναφέρει το thelist.com.

Η Ντίαζ, λοιπόν, προσπαθεί να απολαμβάνει έναν ποιοτικό ύπνο, ενώ φροντίζει σε καθημερινή βάση για τη σωστή ενυδάτωσή της, πίνοντας ένα λίτρο νερό όταν ξυπνάει το πρωί. Έχει κόψει το πρόχειρο φαγητό βλέποντας σημαντική βελτίωση στην εικόνα του δέρματός της, ενώ τρώει ένα υγιεινό smoothie με αβοκάντο, κινόα, πράσινα λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη καθημερινά και προσπαθεί, όσο το πρόγραμμά της το επιτρέπει, σε καθημερινή βάση να κάνει διαλογισμό για 20 λεπτά.

Όσο για το μακιγιάζ της, σύμφωνα με το Women’s Health η Ντίαζ ανέφερε ότι της αρέσει να φοράει κραγιόν στα μάγουλά της ως ρουζ, επιλέγοντας μια φούξια απόχρωση και απλώνοντάς το απαλά μόνο στα μήλα. Μάλιστα, αυτό που φροντίζει τις περισσότερες φορές στο μακιγιάζ της είναι αυτό να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται, χωρίς υπερβολές και πολλές στρώσεις προϊόντων.

Δεν λέει ποτέ όχι σε ένα ελαφρύ cat eye, ενώ λατρεύει μια λαμπερή, χρυσή σκιά ματιών και κραγιόν στο χρώμα των μούρων στα χείλη για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή, αλλά όχι υπερβολική και φορτωμένη εμφάνισή της.