Θέλετε να ικανοποιήσετε τη σύντροφό σας στην κρεβατοκάμαρα; Αντί να αναζητάτε «περίεργες» τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε το θερμόμετρο στα ύψη, ίσως θα έπρεπε να φροντίσετε να… βελτιώσετε το χιούμορ και το… εισόδημά σας!

Σε αυτά τα συμπεράσματα τουλάχιστον κατέληξε μια έρευνα, η οποία μελέτησε κατά πόσο η ένταση, η συχνότητα και η σεξουαλική ικανοποίηση του γυναικείου οργασμού καθορίζεται από την επιλογή του συντρόφου μιας γυναίκας.

Η έρευνα αυτή υποστηρίζει, ότι η συχνότητα των ερωτικών επαφών σχετίζεται με την ένταση του οργασμού, που με τη σειρά της γίνεται ακόμη πιο δυνατή όταν ο σύντροφος έχει αυξημένη αίσθηση του χιούμορ, αυτοπεποίθηση και… υψηλά οικογενειακά εισοδήματα.

Επικεφαλής της έρευνας ήταν ο ψυχολόγος George Gallup από το πανεπιστήμιο του Albany.

Ο καθηγητής και η ερευνητική του ομάδα μελέτησαν ετεροφυλόφιλες γυναίκες, σε σχέση με το πόσο συχνά βίωναν οργασμό κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, ενώ κατέγραψαν και πληροφορίες που αφορούσαν τα οικογενειακά εισοδήματα, το σωματότυπο, την προσωπικότητα και την εμφάνιση του συντρόφου τους.

Ακόμη, ζήτησαν και από τους φίλους των εθελοντριών να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα των συντρόφων τους, για να έχουν μια περισσότερο «ουδέτερη» εικόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ένταση του οργασμού σχετιζόταν με το πόσο ελκύονταν οι γυναίκες από τους συντρόφους τους, πόσες φορές έκαναν σεξ την εβδομάδα και τα επίπεδα σεξουαλικής τους ικανοποίησης.

Πιο έντονους οργασμούς είχαν εκείνες, που οι σύντροφοί τους αξιολογήθηκαν ως πιο ελκυστικοί από τους φίλους τους.

Η συχνότητα του οργασμού ήταν στενά συνδεδεμένη με την ένταση του οργασμού, η οποία με τη σειρά της παρείχε έναν «οριακά καλύτερο δείκτη πρόβλεψης σεξουαλικής ικανοποίησης απ’ ό,τι η συχνότητα των οργασμών» σχολίασε ο καθηγητής.