Όταν τα χρόνια περνούν, όλες θέλουμε να δείχνουμε νεότερες. Και αναζητούμε λύσεις για να κρύψουμε τα σημάδια του χρόνου.
Το τελευταίο διάστημα εφαρμόζεται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και στις Η.Π.Α. ένα είδος εναλλακτικής εντελώς μη παρεμβατικής αντιγηραντικής θεραπείας.

Ειδικό μηχάνημα κάνει μασάζ στα πρόσωπα και με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η απορρόφηση των υλικών που χρησιμοποιούνται από το δέρμα.

Πρόκειται για υλικά νέας φυτικής τεχνολογίας χωρίς χημικά συστατικά και αλλεργιογόνους παράγοντες. Τα προϊόντα βασίζονται στις πλέον σύγχρονες φόρμουλες και διαφέρουν από τα συνήθη συστατικά των προϊόντων περιποίησης του δέρματος. Οι πολύ ισχυρές ενώσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της υφής του δέρματος, μπορούν να περιορίσουν τα προβλήματα και να συνδυαστούν ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες συνεδρίες δεν αποσκοπεί μόνο στη δημιουργία μιας πιο νεανικής επιδερμίδας, αλλά για τη βελτίωση της δομής του δέρματος με αποτελέσματα 6μηνης διάρκειας.
Η θεραπεία αυτή δρα, όπως λένε οι ειδικοί, κατά των ρυτίδων. Βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων. Ενυδατώνει το δέρμα. Ενισχύει τα λιπίδια του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει και σφίγγει το δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και συγκρατεί την υγρασία.

Αξιοσημείωτη επίσης είναι η εφαρμογή φυτικών βλαστοκυττάρων φρούτων τα όποια διαθέτουν ισχυρή αντιγηραντική δράση, επιταχύνουν την ανανέωση του δέρματος, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, αναζωογονούν τα κύτταρα, συσφίγγουν το δέρμα, και τέλος προστατεύουν τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος μέσω μιας ουσίας, από βλαστικά κύτταρα μήλου που δρα κατά της πρόωρης γήρανσης.

Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτούνται από 2 έως 6 συνεδρίες. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς σημάδια και ερεθισμούς και χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών. Για να διατηρήσουμε το καλό αποτέλεσμα απαιτείται η επανάληψη μίας μόνο συνεδρίας κάθε 6 μήνες.

Πηγή: iatronet.gr