Κατά την τελετή ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για τα φετινά Όσκαρ η Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας μάγεψε τους πάντες με τη λαμπερή της εμφάνιση. Αν και η ηθοποιός από την Ινδία έχει αποκαλύψει πολλές φορές πως η αυτοπεποίθηση δεν ήταν πάντα στα ατού της, προκαλεί πάντα τα καλύτερα σχόλια με τις εμφανίσεις της, ενώ το λαμπερό της δέρμα μοιάζει πάντα αξιοζήλευτο.

Πώς τα καταφέρνει;

Επιλέγει μια παραδοσιακή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας με προϊόντα εκτός εμπορίου, τα οποία παρασκευάζει μόνη της, καθώς η δημιουργία ελιξιρίων ομορφιάς είναι μια από τις διαδικασίες που λατρεύει να κάνει στο σπίτι της.

Ένα από αυτά είναι και η μάσκα προσώπου με γιαούρτι, που απολαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για να την παρασκευάσει αναμειγνύει ίσες ποσότητες γιαουρτιού και βρώμης (από μία κουταλιά της σούπας) ανακατεύοντάς τα με λίγο κουρκουμά (1 κουταλιά του γλυκού). Το αφήνει για μισή ώρα στο πρόσωπό της και έπειτα το ξεπλένει με χλιαρό νερό. Τα αποτελέσματα; Το γιαούρτι φωτίζει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί και όλη τη θαμπάδα.

Για τα μαλλιά της επιλέγει το λάδι καρύδας, με το οποίο είναι απόλυτα ευχαριστημένη, ενώ για το σώμα της προτιμά το ελληνικό γιαούρτι. «Είναι πραγματικά ενυδατικό. Απλώς τρίψτε το σώμα σας απαλά με αυτό και αφήστε το για τρία περίπου λεπτά πριν ξεπλύνετε με νερό. Στην περίπτωση που το χρησιμοποιήσετε στο τριχωτό της κεφαλής σας θα θεραπεύσει ακόμη και την πιτυρίδα. Είναι πραγματικά μαγικό», έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της στην αμερικάνικη Vogue.