Η εγγονή της Γκρέις Κέλι, αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του Μονακό, και όχι μόνο. Η εκπρόσωπος της νέας γενιάς της βασιλικής οικογένειας του Μονακό ξέρει πώς να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της, με τις εμφανίσεις της να προκαλούν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσον αφορά στην επιδερμίδα της αυτή μοιάζει πάντα αλαβάστρινη και λαμπερή, κάνοντας τους πάντες να απορούν για τα μυστικά ομορφιάς της. Παρακάτω θα βρείτε κάποια από αυτά τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το λαμπερό πρόσωπο που πάντα επιθυμούσατε.

Καθαρισμός

Από τα πιο σημαντικά βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς της ο καθαρισμός του προσώπου της, τον οποίο δεν παραλείπει ποτέ, καθώς το να έχει κανείς καθαρό δέρμα ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι το παν. Μια λοσιόν καθαρισμού βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ της, ενώ την συγκαταλέγει στα απαραίτητα αντικείμενα που παίρνει πάντα μαζί της κατά την διάρκεια των ταξιδιών της.

Φαρμακευτικά προϊόντα

Η Σαρλότ, όπως και οι περισσότερες Γαλλίδες, επιλέγει να χρησιμοποιεί φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς έχουν περισσότερα φυσικά συστατικά και λιγότερα χημικά.

Πειραματισμός στο μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα, σύμφωνα με τη Σαρλότ, πρέπει να επιλέγει το μακιγιάζ της με τέτοιον τρόπο ώστε να της ταιριάζει, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να εξοικειωθεί με το πρόσωπό της σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Η επιλογή του μακιγιάζ πρέπει να την κάνει να νιώθει άνετα και όμορφα και να συνάδει πάντα με την διάθεσή της.

Τιπς μακιγιάζ

Για την τόνωση του χρώματος των ματιών της επιλέγει ένα ανοιχτό μπεζ στο εσωτερικό των ματιών της. Δεν φοβάται ποτέ να πειραματιστεί και να τολμήσει λαμπερά και έντονα χρώματα ή λάμψεις στα μάτια της, καθώς και ένα πιο έντονο χρώμα στο κραγιόν της.