Τα εσώρουχα είναι το πιο προσωπικό σου κομμάτι. Είτε έχεις ραντεβού μετά τη δουλειά, είτε όχι. Θα σε κάνουν να νιώσεις sexy και μυστηριώδης μέσα από τα ρούχα σου και πίστεψέ μας, η αυτοπεποίθησή σου θα εκτιναχθεί στα ύψη!

Τα γυναικεία εσώρουχα σηματοδοτούν την προσωπικότητά σου με μια σφραγίδα ανεξίτηλη. Το καλό γούστο ή όχι αποκαλύπτεται περισσότερο ίσως, σ΄αυτό το είδος ρούχου που είναι λιγότερο ορατό από τρίτους, αλλά όχι αόρατο!

Δεν είναι παράξενο λοιπόν τα εσώρουχα να αποτελούν φετίχ. Ένα φετίχ πλημμυρισμένο από την προσωπική σου μυρωδιά που είναι μοναδική.

Στα Must γυναικεία εσώρουχα είναι και τα σλιπάκια. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της διαθέτει μια σειρά από διάφορους χρωματισμούς και υφάσματα στο συρτάρι των εσωρούχων της.

Εκτός Βέβαια και αν θέλεις να υποδυθείς το μοιραίο θηλυκό.

Το σλιπάκι που είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις και σου παίρνει τα μυαλά είναι το string. Σέξυ, διακριτικό, μοντέρνο. Τι άλλο χρειάζεται για να το κάνεις δικό σου; Θα το βρεις φτιαγμένο με διάφορα υφάσματα. Τι θα έλεγες για ένα φλογερό κόκκινο string με δαντέλα που απειλεί να αιχμαλωτίσει τους θεατές του κορμιού σου και να τους παγιδεύσει στη δίνη του; και όχι μόνο θα σε κάνει να αισθανθείς sexy, αλλά θα «στηρίξει» και την ανάγκη σου να νιώθεις απίστευτα άνετα.

Είναι βέβαιο ότι θα βρεις πολλά τέτοια στην αγορά. Όταν επιλέγεις εσώρουχα γυναικεία φρόντισε πάντα να εστιάζεις στην ποιότητα.

Η δαντέλα θα πρέπει να είναι ελαστική και να μην ξεφτίζει, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό.

Αφού εξασφάλισες το πρώτο κομμάτι της συλλογής σου πάμε παρακάτω.

Αυτό που δε θα πρέπει να σου λείπει είναι ένα ψηλόμεσο σλιπάκι. Σαν άλλη βάμπ του κινηματογράφου, έτοιμη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ζωής της. Σου δίνουν μία υπέροχη αίσθηση αγκαλιάς όλη την ημέρα και ξεχνάς σίγουρα ότι τα φοράς.

Επέλεξε κάτι σε αριστοκρατικό ελαφρά γυαλιστερό ύφασμα σε σκούρο χρώμα για να δείχνει πιο κλασάτο. Μη φοβηθείς να το συμπεριλάβεις στα must σου, νομίζοντας ότι είναι παλιομοδίτικο. Η μόδα κύκλους κάνει και στις μέρες μας το ψηλόμεσο σλιπάκι έχει επανέλθει δριμύτερο.

Νούμερο τρία ανακηρύσσεται το σλιπάκι με κόψιμο brazil. Δίνει μια μικρή γεύση των φυσικών σου προσόντων, ενώ παράλληλα σε κάνει μυστηριώδη.

Διάλεξε κάτι με διακοσμητικά στοιχεία και δαντέλα στα τελειώματα που κολακεύουν ιδιαίτερα.

Όσο για το χρώμα, μη διστάσεις να πειραματιστείς με χαρούμενα χρώματα και με συνδυασμό υφασμάτων για να απογειώσεις το look σου.

Και αφού καλύφθηκες από σλιπάκια, ώρα να περάσουμε στα επώνυμα σουτιέν, το αξεσουάρ που θα λατρέψεις.

Αν είσαι για μια γυναίκα με μεγάλο στήθος, πρόσεχε μόνο τι σουτιέν θα επιλέξεις, με άψογη εφαρμογή και ακολουθώντας τα hot trends της μόδας.

Τα σουτιέν μεγάλα μεγέθη προσφορά θα τα βρεις σε διάφορα χρώματα υπέροχα σχέδια και σε διάφορα υφάσματα. Για ιδανικότερες επιλογές χρωμάτων προτίμησε ένα με μαύρο χρώμα που θα πυροδοτήσει τις αισθήσεις και με ελαστική δαντέλα για να κάνεις την εικόνα του ακόμη πιο εκρηκτική.

Στο τελείωμα τι θα έλεγες για ένα κορμάκι; Θα σε κρατά ζεστή τις χειμωνιάτικες μέρες, θα το φοράς και τις υπόλοιπες εποχές μέσα από διάφανα μπλουζάκια και πουκάμισα. Κάτι σε μαύρο με λεπτό τιραντάκι είναι η τέλεια επιλογή.

Για να μην απελπιστείς τώρα ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να τα βρεις όλα αυτά σου έχουμε τη λύση.

Στο esorouxa-anelia μπορείς να κάνεις ξεκούραστα τη βόλτα σου και να δεις όλη την κολεξιόν εσωρούχων.

Ανάμεσά τους θα βρεις σίγουρα αυτά που θα σου κάνουν κλικ.

Και επειδή «το γοργόν και χάριν έχει», κάνε τώρα αυτά τα δώρα στον εαυτό σου γιατί απλά σου αξίζουν!