Η απλότητα είναι το μυστικό για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, καθώς σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, χωρίς στην ουσία να κάνει κάτι εκκεντρικό ή υπερβολικό. Αν και η ρουτίνα ομορφιά της συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω και να «κλέψετε» και για τη δική σας ρουτίνα ομορφιάς.

Έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς

Η Κέιτ Μίντλετον πέρασε σταδιακά σε μια φυσική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και άλλαξε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της με περισσότερες φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Γι ‘αυτό χρησιμοποιεί καθημερινά λάδι αγριοτριανταφυλλιάς, καθώς αγαπά την επίδραση που έχει στο δέρμα της.

Αγαπά το eyeliner

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αγαπά ιδιαιτέρως το eyeliner και το χρησιμοποιεί σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, επιλέγοντας την πιο ελαφριά εκδοχή του cateye σε ένα απαλό smokey eye.

Κραγιόν σε nude αποχρώσεις

Επιλέγει πάντα απαλά ροζ και κρεμώδη γήινα χρώματα κραγιόν για τα χείλη της, ενώ για τις πιο επίσημες εκδηλώσεις συχνά προτιμά ένα απαλό μοβ χρώμα.

Σαμπουάν και μαλλακτικό μαλλιών 2 σε 1

Για την περιποίηση των μαλλιών της λατρεύει το σαμπουάν και μαλλακτικό 2 σε 1, καθώς η φόρμουλα χωρίς θειικά άλατα είναι απαλή και ενυδατική, ώστε να καθαρίζει και να ενυδατώνει τα μαλλιά σε ένα μόλις βήμα.

Βερνίκι νυχιών

Είναι γνωστό ότι επιτρέπεται πλέον στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να επιλέγουν χρώματα για το μανικιούρ τους κατά την παρουσία τους σε επίσημες εκδηλώσεις. Η βασίλισσα προτιμά ένα απαλό ροζ, με τη Δούκισσα να ακολουθεί τα βήματά της.