Όπως οι τηγανητές πατάτες ταιριάζουν τέλεια με την κέτσαπ ή το κρέας με την μουστάρδα, έτσι και κάποια συστατικά για την περιποίηση του δέρματός σας λειτουργούν καλύτερα όταν συνδυαστούν με κάποια άλλα.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι και μόνα τους δεν κάνουν σωστή δουλειά, ωστόσο στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη της τέλειας, ή όσο το δυνατόν καλύτερης, επιδερμίδας, καλό είναι να γνωρίζετε ποιοι συνδυασμοί είναι πιο αποτελεσματικοί και βοηθούν ιδιαιτέρως στην καλύτερη υγεία της επιδερμίδας σας.

Ένας από αυτούς, λοιπόν, είναι ο συνδυασμός της βιταμίνης C με το φερουλικό οξύ ή/ και τη βιταμίνη Ε. Η βιταμίνη C αποτελεί ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, των ανωμαλιών στην υφή ή του αποχρωματισμού του δέρματος.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα συστατικό αρκετά ασταθές, γι αυτό και ο συνδυασμός της σε προϊόντα με βιταμίνη Ε και φερουλικό οξύ -και τα δύο όπως και η βιταμίνη C έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση- την καθιστούν πιο σταθερή. Επιπλέον, συνδυαστικά και τα τρία αυτά συστατικά ωφελούν την επιδερμίδα σας δρώντας προστατευτικά προς αυτήν λόγω των αντιοξειδωτικών στοιχείων τους.