Τα φίνα και εκλεπτυσμένα κοσμήματα, που προτείνει η Swarovski για τη φετινή Γιορτή της Μητέρας, ταιριάζουν με κάθε στυλ και διαπνέονται από μια όμορφη και διακριτική αίσθηση της μόδας.

Χάρη στο συνδυασμό διαφορετικών επιμεταλλώσεων και στις ευκολοφόρετες κρυστάλλινες αποχρώσεις τα επιλεγμένα κομμάτια αναδεικνύουν απόλυτα και συμπληρώνουν υπέροχα κάθε πρωινό ή βραδινό σύνολο. Οι πέρλες με τη διαχρονική γοητεία συμπεριλαμβάνονται σε πολλά σχέδια.

Τα σετ «Appear» και «Nude» συνδυάζουν τα κομψά, κλασικά διαφανή κρύσταλλα pavé με τις κρυστάλλινες πέρλες. Το μενταγιόν «Appear» αναδεικνύει την αρμονία των κύκλων, ενώ το κολιέ και το βραχιόλι «Nude» περιλαμβάνουν πέρλες υπέροχα «δεμένες» με κρύσταλλα pavé για ένα πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα.

Για όσες αναζητούν πιο μοντέρνα σχέδια, η Swarovski προσφέρει κομψά και λιτά κομμάτια. Η νέα επιχρυσωμένη έκδοση του δημοφιλούς δαχτυλιδιού «Spiral» είναι διακοσμημένη με διαφανή κρύσταλλα pavé και ακολουθεί την τάση για πολυεπίπεδο στυλ. Το άκαμπτο βραχιόλι «Ready», που μπορεί να φορεθεί μόνο του για διακριτική λάμψη ή να συνδυαστεί με πολλά άλλα αντίστοιχα βραχιόλια για πιο τολμηρό και μοντέρνο στυλ, προσδίδει λάμψη στο χέρι και ταιριάζει θαυμάσια με τα μικρά δαχτυλίδια «Vittore» ή «Rare».

Δημιουργώντας χαρακτηριστικά δείγματα απλότητας και ρομαντισμού, η Swarovski προσφέρει μια σειρά από μενταγιόν με πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια προερχόμενα από τα λουλούδια και τη φύση. Εμπνευσμένο από τα πέταλα, το μενταγιόν «Astrid» δημιουργεί διακριτικό λαμπερό στυλ, ενώ το μίνι μενταγιόν «Azalea» αναδεικνύει το ντελικάτο σχήμα των λουλουδιών. Ως δείγμα άριστης δεξιοτεχνίας, το μενταγιόν «Acanthus» υπογραμμίζει την εντυπωσιακή γοητεία του κρυστάλλου, ενώ το «Asset» είναι διακοσμημένο με υπέροχα στρογγυλά και σε σχήμα σταγόνας διαφανή κρύσταλλα. Το εξαίσιο οβάλ κρύσταλλο στα τρυπητά σκουλαρίκια «Arrive» συνδυάζεται ιδανικά με τα μενταγιόν προσφέροντας μια απόλυτα λαμπερή πινελιά.

Η επιλογή κομματιών της Swarovski για τη φετινή Γιορτή της Μητέρας περιλαμβάνει λαμπερές δημιουργίες με άπειρες δυνατότητες συνδυασμού. Τα κομμάτια προσθέτουν την τελική πινελιά σε κάθε σύνολο από το πρωί ως το βράδυ και κάνουν πραγματικά ξεχωριστή τη φετινή Γιορτή της Μητέρας.

Περιγραφή προϊόντων

Σετ «Appear»
Μενταγιόν και τρυπητά σκουλαρίκια με διαφανή κρύσταλλα pavé και λευκή Κρυστάλλινη Πέρλα. Η αλυσίδα του μενταγιόν έχει επιμετάλλωση ροδίου.

Κολιέ και βραχιόλι «Nude»

Λευκές Κρυστάλλινες Πέρλες, ορισμένες από τις οποίες είναι «δεμένες» με διαφανή κρύσταλλα pavé. Το κούμπωμα της αλυσίδας έχει επιμετάλλωση ροδίου.

Δαχτυλίδι «Spiral»
Πολυεπίπεδο δαχτυλίδι με διαφανή κρύσταλλα pavé. Διατίθεται με επιμετάλλωση από ροζ χρυσό και χρυσό.

Δαχτυλίδι «Vittore»
Επίχρυσο δαχτυλίδι με διαφανή κρύσταλλα pavé.

Δαχτυλίδι «Rare»
Δαχτυλίδι με επιμετάλλωση από ροζ χρυσό, διακοσμημένο με κρύσταλλα.

Άκαμπτο βραχιόλι «Ready»
Άκαμπτο βραχιόλι με επιμετάλλωση από ροζ χρυσό, διακοσμημένο με διαφανή κρύσταλλα.

Μενταγιόν «Astrid»
Μενταγιόν σε σχήμα λουλουδιού που διατίθεται σε διαφανές κρύσταλλο με επιμετάλλωση από ροζ χρυσό, και σε διαφανή κρύσταλλα και κρύσταλλα απόχρωσης Aquamarine με επιμετάλλωση ροδίου.

Μενταγιόν «Asset»
Μενταγιόν σε σχήμα λουλουδιού που διατίθεται με διαφανή κρύσταλλα και επιμετάλλωση από ροζ χρυσό, και με διαφανή κρύσταλλα και αλυσίδα με επιμετάλλωση ροδίου.

Μενταγιόν «Acanthus»
Μενταγιόν σε σχήμα λουλουδιού με επιμετάλλωση ροδίου, διακοσμημένο με διαφανή κρύσταλλα pavé.

Μενταγιόν «Azalea»
Μενταγιόν σε σχήμα λουλουδιού με διαφανή κρύσταλλα και αλυσίδα με επιμετάλλωση ροδίου.

Τρυπητά σκουλαρίκια «Arrive»
Οβάλ διαφανές κρύσταλλο στο κέντρο και επιμετάλλωση από ρόδιο ή ροζ χρυσό.