Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει τη νέα BC Hairtherapy, σειρά ορόσημο για την εταιρία, θέτοντας τον πήχη στην περιποίηση των μαλλιών ακόμη πιο ψηλά και πλησιάζοντας πιο κοντά από ποτέ στη φυσική τελειότητα.

Το μυστικό κρύβεται στην πρωτοποριακή νέα τεχνολογία Cell Perfector που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της Schwarzkopf Professional και αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία, αποκαθιστώντας τα ταλαιπωρημένα κύτταρα της τρίχας, φέρνοντάς τα πιο κοντά στην φυσική τους τελειότητα.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων η οποία προσφέρει στοχευμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, με τη βοήθεια προϊόντων υψηλής αποτελεσματικότητας τελευταίας τεχνολογίας.

Παράλληλα, η νέα BC Hairtherapy διαθέτει την πρώτη, 100% εξατομικευμένη, προσέγγιση στις υπηρεσίες κομμωτηρίου με θεραπείες που ενισχύονται από τα καινοτομικά BC Power Shots. Αυτή η οραματική προσέγγιση εκφράζεται και μέσα από τις επανασχεδιασμένες, μοντέρνες συσκευασίες της σειράς.

Επιπλέον, η Schwarzkopf Professional υποστηρίζει τους επαγγελματίες κομμωτές παρέχοντάς τους τεχνικές πληροφορίες, την εφαρμογή Hair Expert App και μια πληθώρα ευκαιριών για εκπαίδευση πάνω στη περιποίηση των μαλλιών, ενώ ο John Gillespie ως παγκόσμιος πρεσβευτής περιποίησης έρχεται να ολοκληρώσει το πρωτοποριακό concept «Κουλτούρα Περιποίησης» της Schwarzkopf Professional.

Μια παγκόσμια πρωτοπορία: η τεχνολογία Cell Perfector

Η τεχνολογία Cell Perfector της Schwarzkopf Professional δρα στο περιτρίχιο για βέλτιστη αναπλήρωση των δομικών κενών στην επιφάνεια της τρίχας, ενώ παράλληλα η δράση της επεκτείνεται και στο φλοιό, επανορθώνοντας σε βάθος τη δομή της τρίχας.

Φυσιολογικά, η φυσική τρίχα προστατεύεται από ένα εξωτερικό λιπιδικό στρώμα αποτελούμενο από μία αλυσίδα 21 υδρογονανθράκων, ενώ μέχρι σήμερα, οι τεχνολογίες περιποίησης των μαλλιών μπορούσαν να αναδημιουργήσουν αλυσίδες με 12 υδρογονάνθρακες.

Με την τεχνολογία Cell Perfector που περιέχεται στη νέα BC Hairtherapy, τα κενά στην επιφάνεια της τρίχας αναπληρώνονται με αλυσίδες αποτελούμενες από 18 υδρογονάνθρακες, επαναφέροντας την ποιότητα των μαλλιών πολύ κοντά στη φυσική της κατάσταση. Ταυτόχρονα, η δομή της τρίχας αποκαθίσταται με τη βοήθεια αλυσίδων αμινοξέων, πανομοιότυπες με εκείνες της φυσικής τρίχας, χαρίζοντας μία εμπειρία αναγεννημένων μαλλιών, γεμάτων δύναμη, λάμψη και ελαστικότητα.

Μια νέα «Κουλτούρα Περιποίησης Μαλλιών»

Με το επαναλανσάρισμα της BC Hairtherapy η Schwarzkopf Professional αναβαθμίζει την περιποίηση των μαλλιών στα κομμωτήρια παγκοσμίως και δίνει στους επαγγελματίες κομμωτές ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών που τους επιτρέπει να παρουσιαστούν στις πελάτισσές τους ως αυτό που ξεκάθαρα είναι: οι ειδικοί για όμορφα μαλλιά.

Για να βοηθήσει τους επαγγελματίες κομμωτές να εστιάσουν σημαντικά στη περιποίηση των μαλλιών στο κομμωτήριό τους, η προσέγγιση της BC Hairtherapy περιλαμβάνει 7 κατηγορίες προϊόντων για χρήση στο σπίτι καθώς και προϊόντα για θεραπείες που εφαρμόζονται αποκλειστικά στο κομμωτήριο.

7 κατηγορίες προϊόντων περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών

Το επαναλανσάρισμα της BC Hairtherapy περιλαμβάνει 7 κατηγορίες προϊόντων περιποίησης σχεδιασμένες για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών.

Συγκεκριμένα, η BC Smooth Perfect δημιουργήθηκε ως μια τέλεια λύση για ατίθασα, τραχιά μαλλιά, ενώ η BC Repair Rescue για μαλλιά ταλαιπωρημένα, που έχουν υποστεί φθορές. Στη σειρά περιλαμβάνεται επίσης η BC Color Freeze, κατάλληλη για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά, καθώς και η BC Moisture Kick για κανονικά έως ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.

Για να προσφέρει μοναδικό όγκο στα πιο λεπτά, άτονα μαλλιά, η BC δημιούργησε επίσης τη σειρά BC Volume Boost, ενώ από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν η BC Time Restore για αναζωογόνηση των ώριμων μαλλιών και η BC Hair Activator για την ενεργοποίηση των μαλλιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης.

Τα 11 νέα προϊόντα «ήρωες» BC

Repair Rescue Shampoo 250 ml, Repair Rescue Deep Nourishing Treatment 200 ml

Για βαθιά αναδόμηση των μαλλιών από το πρώτο λούσιμο και αποτελέσματα που διαρκούν, δοκιμάστε το BC Repair Rescue Deep Nourishing Shampoo. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το Repair Rescue Deep Nourishing Treatment και απολαύστε μαλλιά πλήρως αναδομημένα, από τη ρίζα έως τις άκρες.

Color Freeze Gloss Serum, 100 ml

Αν στόχος σας είναι η προστασία ενάντια στο σπάσιμο των μαλλιών, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και εκτυφλωτική λάμψη, το Color Freeze Gloss Serum αποτελεί την ιδανική λύση! Δουλεύεται σε μικρή ποσότητα σε όλο το μήκος των μαλλιών και δεν ξεβγάζεται.

Moisture Kick Beauty Balm (δεν ξεβγάζεται) 150 ml, Moisture Kick Treatment (ξεβγάζεται), 200 ml

Ψάχνετε μία κρέμα προστασίας και περιποίησης που να χαρίζει στα μαλλιά όμορφη, υγιή λάμψη; Αν ναι, το νέο BC Moisture Kick Beauty Balm είναι η λύση! Η μάσκα Moisture Kick Treatment ξεβγάζεται και είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά ενώ παράλληλα τα ξεμπλέκει.

Volume Boost Perfect Foam, 200 ml, Volume Boost Refresher, 100 ml

Αν έχετε λεπτά μαλλιά, ο νέος αφρός Volume Boost Perfect Foam, ο οποίος προσφέρει φυσικό όγκο και αόρατο κράτημα, δεν θα σας απογοητεύσει. Παράλληλα, το νέο Volume Boost Refresher ανανεώνει το στυλ σας και χαρίζει άμεσα όγκο στις ρίζες ανάμεσα στα λουσίματα. Η βολική συσκευασία των 100 ml το καθιστά ιδανικό προϊόν για να το έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή!

Time Restore Rejuvenating Spray, 200 ml, Time Restore Rejuvenating Serum, 30 ml

Το Time Restore Rejuvenating Serum χαρίζει στα ώριμα μαλλιά μοναδική δύναμη και βοηθάει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του τριχωτού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Για ακόμη πιο φυσικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το Time Restore Rejuvenating Spray, το οποίο ξεμπερδεύει τα μαλλιά, προσφέροντας παράλληλα φυσικό κράτημα και επαναφέροντας τη νεανική τους όψη.

Smooth Perfect Smoothing Cream, 125 ml

Για να «δαμάσετε» τα φριζαρισμένα μαλλιά, το νέο Smooth Perfect Smoothing Cream είναι το απόλυτο «όπλο». Προσφέρει την ιδανική προστασία από τη θερμότητα των συσκευών styling. Τα μαλλιά τιθασεύονται, έχουν απαλή αίσθηση στο άγγιγμα, είναι ευκολοχτένιστα και αποκτούν υγιή λάμψη, με διάρκεια έως και 4 ημέρες.

Hair Activating Serum, 7 x 10 ml

Τέλος, το Hair Activator Activating Serum ενεργοποιεί τις ρίζες των μαλλιών μετά από μία περίοδο εφαρμογής μόλις έξι εβδομάδων και βοηθά στη καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Η μέθοδος BC για τέλεια μαλλιά: Άκου – Κοίτα – Ζήσε – Μάθε

Η νέα ολοκληρωμένη προσέγγιση στη περιποίηση των μαλλιών της Schwarzkopf Professional βασίζεται σε αυτούς τους 4 πυλώνες: Άκου, Κοίτα, Ζήσε και Μάθε. Αυτά τα 4 L (Listen, Look, Live, Learn) βοηθούν τους κομμωτές να κάνουν τη περιποίηση έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της επιχείρησής τους. Την ίδια στιγμή, τα τέσσερα L αποτελούν την ουσία της φιλοσοφίας της νέας εμπειρίας περιποίησης μαλλιών της BC Hairtherapy, η οποία την θέλει να είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους κομμωτές.

Άκου: Σε μία συμβουλευτική, ο κομμωτής αναγνωρίζει τις επιθυμίες και τις ευχές του πελάτη. Έχουν υποστεί διαδικασία βαφής τα μαλλιά προσφάτως; Υπάρχουν προβλήματα στο τριχωτό; Ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο πελάτης; Αυτές οι ερωτήσεις θα πρέπει να γίνονται προκαταβολικά.

Κοίτα: Το δεύτερο βήμα είναι η διάγνωση των αναγκών των μαλλιών και του τριχωτού από τον κομμωτή, ο οποίος τα αγγίζει και ύστερα προτείνει την κατάλληλη αγωγή περιποίησης στο κομμωτήριο και για το σπίτι.

Ζήσε: Hands on! Ο πελάτης βιώνει πλέον μία εξατομικευμένη υπηρεσία στο κομμωτήριο: θεραπείες υψηλής μέγιστης απόδοσης που μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινότητα του κομμωτηρίου.

Μάθε: Στο τελευταίο βήμα, ο πελάτης θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ως προς το γεγονός ότι η σωστή φροντίδα και τα σωστά προϊόντα styling είναι απαραίτητα προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα της τρίχας. Στη συνέχεια, ο κομμωτής συστήνει τα κατάλληλα προϊόντα, επιλεγμένα για τις ανάγκες του πελάτη για χρήση στο σπίτι.

Για αυτά τα τέσσερα βήματα η Schwarzkopf Professional προσφέρει στους ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων μία ευρεία και πλήρως ολοκληρωμένη σειρά υλικών, που συμπεριλαμβάνει φύλλα διάγνωσης, έναν οδηγό προτάσεων και την εφαρμογή BC Hairtherapy Hair Expert, έτσι ώστε να μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους επαγγελματικές συμβουλές και να μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις υπηρεσίες κομμωτηρίου.

Εξατομικευμένες θεραπείες μαλλιών

Η Schwarzkopf Professional έχει αναπτύξει τρεις αποτελεσματικές θεραπείες που ανήκουν στη συλλογή της BC Hairtherapy, για εφαρμογή στο κομμωτήριο, οι οποίες μπορούν να υιοθετηθούν ατομικά από κάθε πελάτη.

S – Express Power Shot Therapy

Για τους πελάτες που δε διαθέτουν πολύ χρόνο, η Schwarzkopf Professional έχει αναπτύξει μία Θεραπεία Express. Μετά το λούσιμο, εφαρμόζεται στα μαλλιά είτε το Express Shot, είτε ένα από τα τρία Power Shots είτε μία θεραπεία.
 
M – Intensive Power Shot Therapy

Σαμπουάν, θεραπεία και Power Shot: η Θεραπεία Intensive Power Shot προσφέρει βαθιά περιποίηση σε μόνο δέκα λεπτά. Ένα από τα τρία Power Shots συνδυάζεται με την κατάλληλη επιλογή θεραπείας.

L – Deluxe Power Shot Therapy

Η Θεραπεία 20 λεπτών Deluxe Power Shot περιλαμβάνει τρία βήματα και χαρίζει μία εμπειρία πολυτελούς περιποίησης πριν και μετά από οποιαδήποτε τεχνική εργασία. Αυτή η Θεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως σε συνδυασμό με μία τεχνική εργασία όπως είναι το ξάνοιγμα, η βαφή ή η περμανάντ. Αρχικά, εφαρμόζεται στα μαλλιά το Power Protector Spray, ενώ μετά την τεχνική εργασία εφαρμόζεται μία κατάλληλη θεραπεία και ύστερα χρησιμοποιείται το Power Sealer για να σφραγίσει την επιφάνεια της τρίχας.

Η νέα συλλογή BC Hairtherapy για χρήση στο κομμωτήριο

Power Protector

Το Power Protector Spray προστατεύει πλήρως τα μαλλιά και εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε τεχνική εργασία. Αυτή η καινοτομική φόρμουλα επιτρέπει την προστασία της ποιότητας των φυσικών μαλλιών για έως και 10 λουσίματα μετά τη διαδικασία βαφής, ξανοίγματος, ισιωτικής ή περμανάντ. Παράλληλα, μειώνεται ο στατικός ηλεκτρισμός στα μαλλιά και απαλύνεται η επιφάνειά τους, χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη που διαρκεί έως και έξι εβδομάδες.

Power Shots

Τα νέα Power Shots της BC Hairtherapy περιλαμβάνουν το Repair Concentrate, το Shine Concentrate και το Smooth Concentrate. Επιτρέπουν στους κομμωτές να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για υψηλού επιπέδου περιποίηση. Τα Power Shots αναμιγνύονται με οποιοδήποτε κοντίσιονερ ή θεραπεία κομμωτηρίου, αναβαθμίζοντας έτσι την απόδοση κάθε υπηρεσίας του κομμωτηρίου.

Express Shot

Το Express Shot δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να προσφέρουν στους πελάτες τους γρήγορη αλλά υψηλής ποιότητας περιποίηση στα ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά. Εφαρμόζεται απευθείας μετά το λούσιμο και ξεβγάζεται, προσφέροντας για μία αποτελεσματική και γρήγορη δόση αναδόμησης.

Power Sealer

Το Power Sealer, ένα spray διαθέσιμο αποκλειστικά στα κομμωτήρια, και χρησιμοποιείται μετά από τεχνική εργασία για να σφραγίσει τους περιποιητικούς παράγοντες στο εσωτερικό της τρίχας και για να χαρίσει έντονη λάμψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Είναι η τελική φάση της Θεραπείας Deluxe Power Shot και μπορεί να εφαρμοστεί σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Η αντλία ψεκασμού του spray είναι ιδανική για εύκολη και ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος.

Επιμόρφωση στη περιποίηση των μαλλιών

Η επιμόρφωση και η εκπαίδευση αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες της Schwarzkopf Professional. Μία ολοκληρωμένη σειρά επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών μέτρων έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το επαναλανσάρισμα της BC Hairtherapy. Στα σεμινάρια οι κομμωτές μπορούν να μάθουν πώς να ενσωματώσουν τη νέα εμπειρία περιποίησης στην καθημερινότητα του κομμωτηρίου τους. Μία ποικιλία υλικών, που καλύπτει την διδασκαλία προϊόντων & εξειδίκευση κατηγορίας, την διδασκαλία υπηρεσιών & τεχνικές εφαρμογής και την διδασκαλία τρόπων εφαρμογής στην επιχείρηση και περιλαμβάνει έναν τεχνικό οδηγό, διδακτικά φυλλάδια και έναν οδηγό μεταπώλησης, προσφέρει στους κομμωτές όλη την απαραίτητη γνώση για να αυξήσουν την απόδοσή τους.

Η εφαρμογή Schwarzkopf Professional Hair Expert

Τα ψηφιακά εργαλεία αποκτούν όλο και σημαντικότερο ρόλο στην καθημερινότητα του κομμωτηρίου. Ως συνεργάτης με όραμα, η Schwarzkopf Professional προσφέρει στους κομμωτές πρωτοποριακές λύσεις για να τους βοηθήσει να ενσωματώσουν τα tablets τους, αλλά και παρόμοιες mobile συσκευές στην εργασία τους. Η εφαρμογή Hair Expert από τη Schwarzkopf Professional υποστηρίζει τους κομμωτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας περιποίησης των μαλλιών – από τη συμβουλευτική έως την πρόταση της κατάλληλης θεραπείας.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει διαγνωστικά ερωτηματολόγια, εξατομικευμένες θεραπείες, πρόταση αγωγής περιποίησης για το σπίτι καθώς και μία πλήρη σειρά ψηφιακών συμβουλευτικών εργαλείων και εργαλείων υποστήριξης. Η ολοκληρωμένη βάση δεδομένων πελατών είναι μία επιπλέον χρήσιμη υπηρεσία για τους κομμωτές. Επίσης, η εφαρμογή παρέχει στους πελάτες πολλές συμβουλές για τη περιποίηση των μαλλιών, πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς BC Hairtherapy καθώς και ευρετήριο κομμωτηρίων.

Ο παγκόσμιος πρεσβευτής περιποίησης John Gillespie

Για το επαναλανσάρισμα της νέας BC Hairtherapy, η Schwarzkopf Professional διευρύνει την Ομάδα των Παγκόσμιων Πρεσβευτών της, προσθέτοντας έναν ακόμα βασικό πυλώνα: την περιποίηση των μαλλιών.

Ο John Gillespie είναι ο νέος παγκόσμιος πρεσβευτής περιποίησης της Schwarzkopf Professional. Είναι ένας παθιασμένος, έμπειρος κομμωτής και ιδιοκτήτης αλυσίδας κομμωτηρίων με αναγνωρισμένη επιχειρηματική προσέγγιση.

Έχει υπάρξει υπεύθυνος για το styling αναρίθμητων φωτογραφίσεων και επιδείξεων μόδας, ενώ έχει εργασθεί επίσης ως καθηγητής-εκπαιδευτής. Είναι συχνά πάνω σε μία σκηνή μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές του σε άλλους κομμωτές και εμπνέοντάς τους, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ως παγκόσμιος πρεσβευτής περιποίησης, θα μοιραστεί τη τεχνογνωσία του με συναδέλφους σε σεμινάρια και workshops – υλοποιόντας με αυτό τον τρόπο τη νέα εμπειρία περιποίησης της Schwarzkopf Professional!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.schwarzkopf-professional.com ή www.press.henkel.com, καθώς και τη σελίδα της Schwarzkopf Professional στο Facebook https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece.