Μέρος της προσωπικότητας και του γούστου του καθενός, τα χρώματα που επιλέγει κανείς για τον προσωπικό του χώρο, αντικατοπτρίζουν σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό και ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, οι διακοσμητικές τάσεις δείχνουν έναν νέο τρόπο του πώς να διακοσμεί κανείς το σπίτι του, δημιουργώντας χώρους που αποπνέουν γαλήνη και χαλάρωση, προστατεύοντας την ενέργεια του καθενός. Κυρίαρχη χρωματική παλέτα εκείνη των γήινων αποχρώσεων, σε οποιοδήποτε χώρο, έπιπλο ή διακοσμητικό αντικείμενο, σε όλες τις εκφάνσεις της.

Μια αρκετά δυναμική απόχρωση των neutral τόνων, όπως τους αποκαλούν οι ειδικοί του χώρου, δίνει το παρών την νέα σεζόν που ξεκίνησε με τον Σεπτέμβρη, για να προσφέρει στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών σπιρτάδα, πολυτέλεια και ζεστασιά.

Αυτό δεν είναι άλλο από το χρυσό, το οποίο μπορεί να επιλεγεί σε διάφορες διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως βάζα, καθρέπτες, φωτιστικά, ποικίλα διακοσμητικά αξεσουάρ, ακόμη και σε coffee table.

Και αν σε κάποιους το συγκεκριμένο χρώμα φαίνεται υπερβολικό, μπορούν να το εφαρμόσουν σε μικρές λεπτομέρειες που ναι μεν δεν θα ενοχλούν στο μάτι, ωστόσο, θα κάνουν τη διαφορά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.