Η ευρωπαϊκή εταιρεία Ficosota Syntez, εγκαινιάζοντας στις 10 Φεβρουαρίου 2014 το πρώτο κατάστημα της στο Χαλάνδρι (Λ. Πεντέλης 27), ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας της με την Γκαλένα Βελίκοβα ως πρέσβειρα (ambassador) των προϊόντων Pufies στην Ελλάδα!

H Γκαλένα Βελίκοβα (Διεθνής κριτής χορού/Πρωταθλήτρια και Προπονήτρια Αθλητικού χορού/Ιδιοκτήτρια σχολών χορού Galenas Dance Studios & μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού «DANCING WITH THE STARS») με τη νέα ιδιότητα της, αυτή της μητέρας, επιλέγει τις πάνες Pufies Comfort & τις Fashion collection.

Οι πάνες Pufies Comfort & τις Fashion collection, με 68 μοναδικά σχέδια εμπνευσμένα από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, προσφέρουν άνεση, λειτουργικότητα αλλά και εξαιρετική απορροφητικότητα, ενώ δεν περιέχουν συστατικά που να μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό (χωρίς άρωμα, χωρίς οινόπνευμα, χωρίς χημικά λευκασμένη κυτταρίνη) και είναι πλήρως δερματολογικά ελεγμένες.

Προσωπική επιλογή της Γκαλένα αποτελούν τα μωρομάντηλα Pufies, που πραγματικά παραμένουν υγρά μέχρι και το τελευταίο…

Παράλληλα η Γκαλένα Βελίκοβα ως πρέσβειρα των προϊόντων Pufies, επιλέγει για τις αγορές της το κατάστημα της FS Direct στο Χαλάνδρι όπου οι «τιμές και ποιότητα κάνουν κλικ!», εξοικονομώντας χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό, επωφελούμενη των πραγματικά χαμηλών τιμών που θα έβρισκε μόνο… σε ένα e-shop.

Στο κατάστημα της FS Direct στο Χαλάνδρι, έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πραγματικά έξυπνα και πάνω απ’ όλα οικονομικά από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης, βρεφικής φροντίδας ή οικιακού καθαρισμού, συνδυάζοντας το φιλικό περιβάλλον και την άριστη εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού.