Από το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, δίνει ζωή στη Γη που περιστρέφεται αέναα γύρω του δωρίζοντάς της απλόχερα ενέργεια, θερμότητα και φως. Ο Ήλιος, ο φεγγοβόλος θεός της ελληνικής Μυθολογίας δανείζει το όνομά του στη νέα συλλογή κοσμημάτων ZOLOTAS. Σχεδιασμένη σαν ένα ταξίδι, η συλλογή HELIOS εξυμνεί την απέραντη ομορφιά του σύμπαντος.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, θα ανακαλύψετε μοναδικά κοσμήματα εμπνευσμένα από το λαμπρότερο άστρο του ουρανού, τον Ήλιο, που έρχονται να φωτίσουν την σύγχρονη γυναίκα.

Τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια, τα βραχιόλια και τα περιδέραια, σμιλεμένα στα εργαστήρια μας, ακτινοβολούν τον μοναδικό ηλιακό χρυσό τού Οίκου ZOLOTAS και τιμούν την παραδοσιακή τεχνική της κοκκίδωσης.

Οι χρυσές ηλιακές ακτίνες 18 καρατιών, διακοσμημένες με διαμάντια, συνθέτουν τα κοσμήματα της συλλογής σε σχήμα μισού ή ολόκληρου ήλιου. Ο λαζουρίτης και το σεντέφι αναπαριστούν τον ουράνιο θόλο, τα δεκάδες μικρά διαμάντια στην περίμετρο του κοσμήματος, όμοια με μικροσκοπικά αστέρια, γεμίζουν με φως τις πολύτιμες αυτές δημιουργίες.

Οι μοντέρνες, στιλιστικές γραμμές και οι λεπτεπίλεπτοι όγκοι των κοσμημάτων προσδίδουν μια νότα δυναμισμού και αγκαλιάζουν το σώμα σαν ουράνιο κέντημα, σμιλεμένο με πολύτιμο κίτρινο χρυσό.

Για την υλοποίηση της συλλογής HELIOS, οι μοναδικοί τεχνίτες χρυσοχόοι μας διεύρυναν τα όρια της επιδεξιότητας και της επινοητικότητας για να ικανοποιήσουν την βαθιά μας επιθυμία για εικαστικές καινοτομίες. Τα κοσμήματα HELIOS εγκαινιάζουν μια νέα λαμπρή εποχή στην καλλιτεχνική μας ιστορία!