Το χρώμα που πρέπει να βάψετε το δωμάτιό σας για να κοιμάστε ήρεμοι τα βράδια

Η απόλυτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας


ΓΥΝΑΙΚΑ
16:44
26/05/2020
Το χρώμα που πρέπει να βάψετε το δωμάτιό σας για να κοιμάστε ήρεμοι τα βράδια
1
loading

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται το χρώμα που σας περιβάλλει παίζει σημαντικό ρόλο στην διάθεση και τα συναισθήματά σας. Πόσο μάλλον τα χρώματα που έχετε επιλέξει για το σπίτι σας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, μάλιστα, που οι ειδικοί στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων τα τελευταία χρόνια μελετούν όλο και περισσότερο την ψυχολογία των χρωμάτων.

Προκειμένου να καταλήξουν στη χρωματική παλέτα με την οποία θα διακοσμήσουν ένα σπίτι, παρακολουθούν έρευνες που σχετίζονται άμεσα με την ψυχολογία του καθενός και τα συναισθήματα που προκαλεί η ύπαρξη και θέασή τους στον περιβάλλοντα χώρο.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο το βαθύ μπλε είναι από εκείνα τα χρώματα, που κατά κοινή ομολογία, προτείνεται από τους περισσότερους interior designers για τους τοίχους του υπνοδωματίου.

Σύμφωνα με αυτούς, το συγκεκριμένο χρώμα προκαλεί το αίσθημα της προστασίας και της ηρεμίας, ενώ σε αυτόν που το βλέπει δημιουργεί μια γλυκιά γαλήνη, καθώς υποσυνείδητα δημιουργεί την ψευδαίσθηση της θάλασσας ή του ουρανού, βοηθώντας τον να κοιμηθεί πιο εύκολα και γαλήνια από ποτέ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Χρήστος

    Κοιμάμαι με κλειστό φως.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει