Η κίνηση που πρέπει να κάνετε κάθε φορά που βάζετε πλυντήριο πιάτων

Το κοινό λάθος που πρέπει να αποφύγετε πριν από κάθε λειτουργία του


ΓΥΝΑΙΚΑ
15:56
14/05/2020
Η κίνηση που πρέπει να κάνετε κάθε φορά που βάζετε πλυντήριο πιάτων
2
loading

Η ευκολία που παρέχει στις σύγχρονες νοικοκυρές το πλυντήριο πιάτων πολύ μεγάλη, καθώς η εξασφάλιση επιπλέον χρόνου αποτελεί σημαντικό ατού για την κάθε γυναίκα.

Ωστόσο, τα πλυντήρια πιάτων όσο γρήγορα και προσεκτικά κι αν κάνουν την «δουλειά» τους, μπορούν να καταστρέψουν τα μαγειρικά σας σκεύη όταν δεν χρησιμοποιούνται προσεκτικά.

Τα ευαίσθητα γυάλινα σκεύη, για παράδειγμα, θα μπορούσαν εύκολα να σπάσουν, ενώ μια ξύλινη επιφάνεια κοπής ή μία κουτάλα να «φουσκώσει». Για να αποφύγετε, λοιπόν, τα κοινά λάθη που γίνονται κάθε φορά που βάζετε πλυντήριο πιάτων, πρέπει να κάνετε δύο τελικούς ελέγχους.

Εκτός, λοιπόν, από το ότι έχετε βεβαιωθεί ότι όλα τα αντικείμενα που έχετε τοποθετήσει σε αυτό μπορούν να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες, τσεκάρετε ότι έχετε ξεβγάλει αρκετά καλά τα υπολείμματα φαγητού και ανοιγοκλείστε δύο φορές το κάθε συρτάρι του, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν ακουμπάει πάνω, κάτω ή στα εσωτερικά τοιχώματα του πλυντηρίου, έτσι ώστε να σπάσει ή να προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργία του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar criskalts

  ΠΑΝΚΟοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  1. avatar criskaΙts

   χακοτρολ, τέτοιο θα μείνεις μέχρι να πατήσεις κόκκινο χιόνι.
   Ελεεινό πλάσμα, νομίζεις θα θολώσεις τα νερά για τους σωστούς χρήστες έ;;;
   Συνέχισε έτσι λάκη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει