Τα ολόισια μαλλιά για πολλές γυναίκες αποτελούν βραχνά, αφού για να τα αποκτήσουν πρέπει να κάτσουν με τις ώρες μπροστά στο καθρέφτη και με πολύ υπομονή, μια καλή βούρτσα και το σεσουάρ τους να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν είναι πάντα με το μέρος τους και πολύ γρήγορα μπορεί να πάει χαμένη η κοπιαστική διαδικασία ισιώματος.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Το βασικό μυστικό κρύβεται στην καλή ενυδάτωση, διότι όταν η τρίχα έχει αρκετή υγρασία από μόνη της, τότε δεν απορροφά την υγρασία του αέρα.

Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη και ένα conditioner ή μια μάσκα αναδόμησης. Λουστείτε κανονικά, βάλτε την μαλακτική σας κρέμα και αφού βγείτε από το μπάνιο, απλώστε σε νωπά μαλλιά μια μικρή ποσότητα σιλικόνης.

Έπειτα, στεγνώστε τα μαλλιά σας πολύ καλά και ξεκινήστε το ίσιωμα με μια χοντρή βούρτσα για καλύτερο αποτέλεσμα. Τελειώστε το ίσιωμα των μαλλιών χαμηλώνοντας την θερμοκρασία στο πιστολάκι σας, έτσι ώστε να κάνετε ένα τελευταίο πέρασμα με κρύο αέρα.

Αν θέλετε, μπορείτε να τελειοποιήσετε το ίσιωμα με ένα ψαλίδι και (πάλι προαιρετικά) να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι για λάμψη που παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr