Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της Michelle Obama καταλαβαίνεις ότι δεν είναι σαν τις υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες. Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με την αυστηρή Hillary Clinton, την αδιάφορη Laura Bush, την υπερπαραγωγή Nancy Reagan και την υπέρκομψή Jackie Kennedy.

Η κυρία Obama αγαπά τα έντονα χρώματα και τα φορά συνέχεια σε αντίθεση με τις υπόλοιπες «πρώην», οι οποίες είχαν εμμονή με τα γήινα – ουδέτερα. Όντας πιο ψηλή από τον σύζυγο, δεν θα την δεις ποτέ με τακούνι μεγαλύτερο των 5 πόντων. Προτιμά φορέματα και φούστες με κόψιμο ή ζώνη στην μέση, κολακεύοντας την αθλητική της κορμοστασιά.

Ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθησή της είναι ολοφάνερα σε κάθε της εμφάνιση, αφού η κυρία Obama γνωρίζει πώς να φοράει ένα ρούχο κι όχι το αντίθετο. Δεν διστάζει να γίνει ακόμη πιο απλή και να κυκλοφορεί στην αυλή και στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου ή όταν βγαίνει έξω μαζί με τις κόρες της, φορώντας ένα απλό τζιν και αθλητικά All Star. Αναρωτιόμαστε τι σκέφτομαι οι υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες όταν την βλέπουν ντυμένη έτσι…

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr