Είσαι αρραβωνιασμένη και ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα μέσα στο 2020;

Σίγουρα οι ετοιμασίες που πρέπει να κάνεις είναι πολλές! Ωστόσο το μυαλό σου περιστρέφεται κυρίως γύρω από ένα πράγμα… το νυφικό σου!

Είναι δύσκολο να βρεθεί μία γυναίκα που δεν έχει φανταστεί τον εαυτό της νυφούλα. Ποια δεν έχει δει, ως μικρό κορίτσι, παραμυθένιες ταινίες όπως τη σταχτοπούτα και τη χιονάτη και να μην έχει φανταστεί να παντρεύεται τον «πρίγκιπα» της.

Η μέρα του γάμου σηματοδοτεί την μετάβαση σου σε ένα καινούργιο και συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής σου.  Είναι η μέρα που όλα τα βλέμματα και η προσοχή θα είναι στραμμένα επάνω σου. Και πρωταγωνιστής σε όλη αυτή την εικόνα θα είναι αδιαμφισβήτητα το νυφικό σου.

Εξάλλου είναι ελάχιστες οι στιγμές στη ζωή μιας συνηθισμένης γυναίκας που μπορεί να φορέσει ένα φόρεμα τόσο μοναδικό και φαντασμαγορικό.

Εάν είσαι στη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου νυφικού ή απλά θέλεις υλικό για να φανταστείς τι θα ήθελες να φορέσεις όταν έρθει εκείνη η στιγμή  σου παρουσιάζουμε τα τελευταία τρεντς των νυφικών για το 2020.

Με τον ερχομό του νέου έτους έχουν έρθει και οι πιο πρόσφατες τάσεις για την επιλογή νυφικού και από ότι φαίνεται η φαντασίωση του 13χρονού εαυτού σου για έναν γάμο βγαλμένο από τα παραμύθια μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η τάση για το 2020 θέλει τις νύφες να επιλέγουν νυφικά με vintage αναφορές σε σύγχρονες γραμμές. Ο τέλειος συνδυασμός που παντρεύει το τότε με το τώρα χαρίζοντας λάμψη και θηλυκότητα. Διαφάνειες και χειροποίητες δαντέλες που προσθέτουν κομψότητα και πολυτέλεια.

Θα δούμε επίσης εντυπωσιακά πέπλα και κάπες, κεντημένα με κρύσταλλα Swarovski καθώς και συγκλονιστικές αποσπώμενες ουρές. Ενώ σαν πραγματικές πριγκίπισσες δεν θα έλειπαν και οι λαμπερές τιάρες.

Οι chic ανοιχτές πλάτες  καθώς και οι πλάτες με διαφάνειες με κομψά σχέδια θα κυριαρχήσουν φέτος. Ενώ θα δούμε μαγευτικές εικόνες με νυφικά από λεπτομέρειες σε φτερά και σέξι διαφάνειες.

Όλα τα παραπάνω είναι στοιχεία που αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο πάνω στα σχέδια του σχεδιαστή Demetrios για τις collection 2020.

Ραμμένα από τα πιο ξεχωριστά υφάσματα υψηλής ραπτικής, αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και την ομορφιά κάθε γυναίκας, κάνοντας την μοναδική.

Για την νύφη που το bohehiam bridal look είναι αυτό που ψάχνει τότε θα το βρει στις συλλογές Metropolitan 2020 και Destination Romance 2020 μια πλούσια ποικιλία από δαντέλες ακέντητα μπούστα, τούλι, μετάξι και αέρινες μεταξωτές οργάντζες , οι οποίες συνδυάζονται μεταξύ τους για την συλλογή Cosmobella 2020.

Η collection Demetrios Platinum 2020 αποτελείται από μοναδικές νυφικές δημιουργίες αφού τα υφάσματα είναι υψηλής ραπτικής, ενώ στα σχέδια μπερδεύονται μικροσκοπικοί κρύσταλλοι Swarovski με χρυσοκλωστές, απογειώνοντας το απόλυτο bridal look.

Η μέρα του γάμου σου αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Πρόκειται για μία μέρα που θα τη θυμάσαι για πάντα γι αυτό επέλεξε να την ντύσεις με το νυφικό που σου ταιριάζει και θα την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή.