Νέες ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, ομορφιάς και φροντίδα κυκλοφορεί η Medisei.

Αρχικά, η σειρά MS προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για την περιποίηση των νυχιών και των φρυδιών.

Η σειρά MS αποτελείται από:

– Βερνίκια νυχιών.
– Επανορθωτικά νυχιών.
– Μαντηλάκια ασετόν.
– Λίμες με ζώδια και strass.
– Νυχοκόπτη με αντιολισθητική λαβή.
– Τσιμπιδάκι φρυδιών με εργονομική λαβή.
– Τσιμπιδάκι φρυδιών με φως LED.
– Παιδικά ψαλιδάκια νυχιών.

Τα βερνίκια νυχιών MS προστατεύουν τα νύχια, είναι ανθεκτικά και στεγνώνουν εύκολα. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για το χειμερινό μας manicure- pedicure.

Η επανορθωτική σειρά Nail Care MS αποτελείται από τις εξής θεραπείες:

– Diamond Shine Hardener, για λεπτά & εύθραυστα νύχια
– Calcium & Proteins, για κοντά αδύναμα νύχια
– Cuticle Honey Complex, μαλακτικό για πετσάκια – παρανυχίδες
– Ιnstant Dry, στιγμιαία βάση νυχιών
– 2 in 1 Top & Base Coat, βερνίκι νυχιών διπλής χρήσης
– Matte Effect, βερνίκι ματ

Tα αξεσουάρ MS έχουν μοντέρνο design με εργονομικές λαβές και έντονα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα που θέλει να περιποιείται τον εαυτό της εύκολα και οικονομικά.





Από την άλλη, η Medisei διαθέτει την καλλυντική σειρά προσώπου Panthenol Extra για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος.

Panthenol Extra Body Milk 24hour

Το Panthenol Extra Body Milk 24hour διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση -με βάση την πανθενόλη και τις βιταμίνες A & E- που ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνει αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύει την αναζωογόνηση των κυττάρων, και χαρίζει σε όλο το σώμα, τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς απλώνεται εξαιρετικά εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα.

Panthenol Extra Cream

Η Panthenol Extra Cream είναι κατάλληλη για όλο το χρόνο και περιέχει πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5) ενισχυμένη με 5% ουρία. Είναι ιδανική για ερεθισμένο δέρμα, αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα, έκθεση σε έντονες καιρικές συνθήκες (κρύο, αέρας κα). Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.

Panthenol Extra Mild Cleanser

Το Panthenol Extra Mild Cleanser για πρόσωπο, σώμα και ευαίσθητη περιοχή. Ιδιαίτερα απαλό καθαριστικό χωρίς αλκάλια και σαπούνι. Με ουδέτερο PH 5,5. Περιέχει Panthenol, Urea, Sensiva και Camomile. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει ενώ συγχρόνως προσφέρει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια.

Άλλα προϊόντα της σειράς είναι η Panthenol Extra Hand Cream, το Panthenol Extra Spray Body Lotion 24Hour και η Panthenol Extra Feet Multi Active Cream.