Τα καστανά μαλλιά θέλουν και εκείνα τη φροντίδα τους ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το χρώμα τους πρέπει να διατηρηθεί ζωντανό και η τρίχα πρέπει να κρατήσει με κάθε τρόπο τη λάμψη και τη ζωντάνια της.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα καταφέρτε να φροντίσετε τέλεια τα μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες…

– Αν επέλεξες πρόσφατα το καστανό χρώμα, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι το χρώμα σου για να διατηρείται φρέσκο και ζωντανό, πρέπει πλέον να σταματήσεις να αγοράζεις προϊόντα πχ. για ξανθές. Ιδανικό είναι να πάρεις και ένα κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα για να πετύχεις πιο βαθύ και εντυπωσιακό χρώμα.

– Ο σωστός τόνος του καστανού που θα διαλέξεις δεν είναι δύσκολη περίπτωση αρκεί να προσέξεις λιγάκι και τον τόνο της επιδερμίδας σου. Αν έχεις επιδερμίδα με ροζ βάση τότε διάλεξε μια πιο «ψυχρή» απόχρωση του καστανού. Αν πάλι έχεις πιο κιτρινωπή επιδερμίδα οι πιο ζεστές αποχρώσεις του καστανού είναι ιδανικές για σένα.

– Το να φροντίζεις τις άκρες των μαλλιών είναι πολύ σημαντικό για να δείχνουν και να είναι υγιή τα μαλλιά. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες οι άκρες φθείρονται και η τρίχα ταλαιπωρείται από το θαλασσινό αλλά και τις ακτίνες του ηλίου. Αν έχει ανταύγειες με καστανή βάση πρέπει να προσέξεις να μην ξεθωριάσουν και κυρίως να μην αφυδατωθεί η τρίχα σου γιατί το μαλλί σου θα πάψει να είναι λαμπερό και θα δείχνει πολύ θαμπό.

– Το αντηλιακό μαλλιών, το καπέλο και φυσικά το μαλακτικό και η μάσκα μαλλιών σε συνδυασμό με after sun προστασία είναι τα απαραίτητα όπλα σου για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι!

Πηγή: womenonly.gr