Υλικά για 2-4 άτομα

6 μανιτάρια Portobello
200 γραμμάρια φέτα
6 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
3 πατάτες βραστές ψιλοκομμένες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη
Ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 25 λεπτά.

Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα και προσθέτουμε την ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά, λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να ομογενοποιηθούν.

Στο τέλος, αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας και ντομάτας.

Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με τη γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω – κάτω.