Κάθε μωρό αξίζει την καλύτερη φροντίδα από την πρώτη μέρα της ζωής του. Τα Pampers εδώ και δεκαετίες βρίσκονται δίπλα στα μωράκια όλου του κόσμου, προσφέροντας τους την προστασία που χρειάζονται για μια υγιή και χαρούμενη ανάπτυξη.

Τα Pampers πιστεύουν ότι κάθε μωρό στην Ελλάδα αξίζει στεγνές και ήρεμες νύχτες, για ένα πιο χαρούμενο αύριο. Και σήμερα, που οι ανάγκες γύρω μας μεγαλώνουν, μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τα μωράκια χιλιάδων οικογενειών στην Ελλάδα.

Δωρίζουμε 1.000.000 πάνες Pampers σε 16.000 μωράκια σε όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη. Προσκαλούμε όλες τις Μαμάδες και όλους τους συνανθρώπους μας να προτείνουν τις οικογένειες που θέλουν να βοηθήσουν και τα Pampers θα τους στείλουν δώρο τις πάνες εκ μέρους τους.

Ο μηχανισμός της ενέργειας είναι πολύ απλός. Καλούμε τον κόσμο να προτείνει τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θέλει να βοηθήσει είτε μέσω της ιστοσελίδας www.pampers.gr ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται, είτε απλώς καλώντας στο τηλέφωνο 21-11-804-905 (αστική χρέωση) από τις 9.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ Δευτέρα έως Παρασκευή και 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι το Σάββατο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσουν το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του προτεινόμενου παραλήπτη. Τα Pampers θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα μέχρι το δώρο να φτάσει στην πόρτα της οικογένειας.