Ο σύντροφός σας κάθεται στο γραφείο και γράφει στον υπολογιστή και εσείς πιστεύετε ότι έχει δουλειά ή κοιτάζει το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο. Για σκεφτείτε ξανά.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που αναφέρει η Daily Mail, ένας στους πέντε άντρες έχουν ένα μυστικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο κρύβουν από τις συντρόφους τους, και το οποίο χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με τις πρώην συντρόφους τους ή με κάποιον άλλον που η τωρινή σύντροφός τους δε συμπαθεί.

Κάποιοι παραδέχτηκαν ότι επίτηδες δημιούργησαν το λογαριασμό γιατί είχαν παράνομη σχέση, ενώ ορισμένοι κρατούσαν κρυφά οικονομικά στοιχεία από τις συντρόφους τους.

Ένας στους 20 έχει δεύτερο κινητό τηλέφωνο ενώ το 77% των αντρών παραδέχεται ότι διαγράφει μηνύματα για να μην τα δει η σύζυγος ή η κοπέλα τους, σε περίπτωση που κοιτάξει κρυφά το κινητό τους.

Το 20% των ανδρών δηλώνει ότι υπάρχουν στοιχεία της ζωής τους που δε θα ήθελαν να γνωρίζει η σύντροφός τους. Στην κορυφή αυτών είναι η «ιστορία» τους στο Google, δηλαδή οι ιστοσελίδες που επισκέπτονται στο διαδίκτυο, για τις οποίες η πλειοψηφία δηλώνει ότι οι γυναίκες τους «θα κοκκίνιζαν από ντροπή».

Πάνω από ένας στους 20 τους έχει χωρίσει η σύντροφός τους εξαιτίας ενός «ατοπήματος» που εντόπισε είτε στο κινητό τους είτε στον υπολογιστή τους.

Ένας στους τέσσερις παραδέχεται ότι έχει διαφορετικά passwords για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κοινωνικά μέσα δικτύωσης, για να ξεγελά τη σύντροφό του, ενώ ένα 18% δήλωσε ότι διέγραψε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή του «έτσι για ασφάλεια».