Είστε άντρας σφόδρα ερωτευμένος και θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στην καλή σας. Δε σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από το να προγραμματίσετε μια ρομαντική εξόρμηση με το ταίρι σας.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα σε 2.000 γυναίκες, το 60% των γυναικών παραδέχτηκε ότι σιχαίνεται τις εκπλήξεις, με το ένα τρίτο να παραδέχεται ότι όχι μόνο δε θα τους άρεσε, αλλά θα εκνευρίζονταν κιόλας αν ο σύντροφός τους προγραμμάτιζε διακοπές χωρίς να το γνωρίζουν, κι αυτό γιατί δε θα είχαν χρόνο να προετοιμαστούν!

Η έρευνα της British Airways αναφέρει ότι μια μέση γυναίκα θέλει προειδοποίηση για το επερχόμενο ταξίδι εφτά ημέρες και 11 ώρες πριν, ώστε να έχει τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτεί τι θα πάρει μαζί της, να πάει για ψώνια και να κανονίσει να την καλύψουν στη δουλειά.

Βέβαια, οι περισσότερες δήλωσαν ότι δεν ανησυχούν και τόσο γι’ αυτό, καθώς οι 4 στις 10 δεν πιστεύουν ότι ο καλός τους θα σκεφτόταν ποτέ να τους κάνει αυτήν την έκπληξη. Οι περισσότερες πιστεύουν ότι το πιο αυθόρμητο πράγμα που θα σκεφτόταν ο σύντροφός τους για να τους κάνει έκπληξη δε θα ήταν κάτι παραπάνω από ένα… γεύμα σε ένα εστιατόριο!

Όλα αυτά στη Μ. Βρετανία όμως!