Η 29χρονη Μιράντα Κερ είναι ιδιαίτερα όμορφη. Επειδή όμως η φύση μόνη της δεν αρκεί, εφαρμόζει ορισμένα -όχι και τόσο συνηθισμένα- μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε τα πιο μυστικά της Μιράντα και πάρτε ιδέες…

Τέλειο δέρμα: Ακολουθεί φυσικά τη minimum ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της: καθαρισμός, τόνερ και ενυδατική αλλά το μυστικό της έχει το όνομα. Έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς.

Όπως λέει η ίδια τώρα που είναι μητέρα δεν έχει και πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να ασχοληθεί με το δέρμα της και έτσι απλώνει έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το έλαιο αυτό είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά, πράγμα που σημαίνει ότι ενεργεί σε βάθος στα κύτταρα και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Όπως λέει η ίδια: «το βάζω τη νύχτα και το πρωί όταν ξυπνάω λάμπω».

Καρύδα: Το λάδι καρύδας της «Victoria’s Secret» ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες στο site της εταιρίας και όχι άδικα, αφού το κορίτσι δεν μπορεί μέρα χωρίς την καρύδα του. Καταναλώνει το λάδι καθημερινά αφού έχει ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα και είναι στην ουσία ένα καλλυντικό της φύσης.

Έξτρα λάμψη στα μάτια: Δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις λιπ-μπαλμ στην εξωτερική γωνία των ματιών ψηλά στα μάγουλα για να δώσεις άμεσα αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης.

Απαλό δέρμα σε όλο το σώμα: Χρησιμοποίησε τη βούρτσα για το σώμα, όπως και η Μιράντα Κερ, για να κάνεις απολέπιση και να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα μετά το μπάνιο και θα δεις την επιδερμίδα σου πιο απαλή και λαμπερή από ποτέ.

Πηγή: womenonly.gr