Απ’ όλο το σπίτι, τα δωμάτια εκείνα που συνήθως τραβούν την προσοχή είναι η κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι. Και οι δύο χώροι ξεκούρασης, που υποδέχονται και φιλοξενούν αγαπημένα πρόσωπα, εμπνέουν και δίνουν χαρά, ενώ μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά την καθημερινότητά σας, δίνοντάς σας πολλή ενέργεια ειδικά αν είστε φίλος του φενκγ σούι.

Άνετα και όμορφα έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Για αρχή πρέπει να επιλέξετε ξεκούραστα και ήρεμα χρώματα, που επιτρέπουν στο νου να χαλαρώνει απόλυτα. Για έναν ποιοτικό ύπνο όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού στο μεγαλύτερο μέρος η κρεβατοκάμαρα αποτελείται από έπιπλα, όπως το κρεβάτι, οι διάφορες συνθέσεις, οι καρέκλες κρεβατοκάμαρας και πολλά άλλα. gfdgd Η σύνθεση ZIGGY από GK Mobili θα τραβήξει σίγουρα το ενδιαφέρον σας. Αποτελείται από μασίφ έπιπλα κρεβατοκάμαρας και ποιοτικά ελεγμένα υλικά που μπορούν να αντέξουν στον χρόνο, χωρίς να σας προδώσουν ποτέ. Ανακαλύψτε την από εδώ. Το κρεβάτι δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος, αν χρειάζεστε, με μηχανισμό συρταριών soft-close. gtrhy Συνεχίζοντας το ρουστίκ αποτέλεσμα της σύνθεσης ZIGGY μπορείτε να επιλέξετε την καρέκλα GHOST από ξύλο δρυός που θα ολοκληρώσει την σύνθεση με τον καθρέφτη. Tip: Προτού τοποθετήσετε τα έπιπλα στον χώρο σας, καλό είναι να δοκιμάσετε μερικές θέσεις για το κρεβάτι σας, ώστε να βρείτε ποια είναι η καλύτερη μέσα στον χώρο. Βεβαιωθείτε ότι επιλέξατε σωστά και στην συνέχεια τοποθετήστε και όλα τα άλλα έπιπλα. Οι κρεβατοκάμαρες και τα σετ δωματίου της GK Mobili κατασκευάζονται από επιλεγμένα υλικά και πάντα ανταποκρίνονται από τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Ζητήστε από τους ειδικούς ένα δωρεάν δείγμα από την σύνθεση που σας άρεσε για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την ποιότητα!

Σαλόνι – Μία ανοιχτή αγκαλιά για εσάς και τους φίλους σας

Στο σαλόνι μερικές φορές τα πράγματα δυσκολεύουν! Είναι τόσα πολλά τα έπιπλα, τα μικροέπιπλα, τα σύνθετα τηλεόρασης που η επιλογή και ο συνδυασμός τους ίσως να μην είναι μονόδρομος. Στην μεγάλη ποικιλία του GK Mobili θα βρείτε τα βασικά έπιπλα σαλονιού όπως καναπέδες, coffee table και τραπεζαρίες και τις κλασικές συνθέσεις που αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης. vn Η GK Mobili σας προτείνει μία μοναδική σύνθεση από κρεμαστές εταζέρες και ράφια από ξύλο καρυδιάς δρυς, την διάσημη IMPRESSIONE που έχει ειδική περιοχή για την τηλεόραση και αρκετούς μοντέρνους αποθηκευτικούς χώρους και ράφια. Δείτε την με ένα κλικ.

Σημαντικά πλεονεκτήματα για τις αγορές σας από GK Mobili

  • Διασφάλιση ποιότητα με γραπτή εγγύηση που φτάνει έως τα 8 χρόνια
  • Δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση από ειδικούς τεχνίτες εντός Αττικής
  • Δυνατότητα κατασκευής δείγματος
  • Δωρεάν μελέτη του χώρου σας από ειδική ομάδα

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του GK Mobili για έπιπλα σπιτιού σε Αθήνα. Θα βρείτε και επαγγελματικές προτάσεις.