Από τον οραματιστή ιδρυτή της, τον Pierre Fabre, μέχρι τους κορυφαίους δημιουργούς της, η φιλοσοφία της Galénic παραμένει αμετάβλητη και αφορά την ακατάπαυστη έρευνα για τη δημιουργία εξαιρετικών καλλυντικών συνθέσεων που εγγυώνται τέλεια περιποίηση. Όταν κάποιος είναι εμπνευσμένος δημιουργός και εξειδικευμένος επιστήμονας μπορεί να διεισδύει περισσότερο στη δημιουργική διαδικασία ενός νέου καλλυντικού.

Κάθε σύνθεση αποτελεί μια ειδικά εξατομικευμένη δημιουργία. Η έρευνα για τον τέλειο συνδυασμό γίνεται χωρίς συμβιβασμούς, προχωρώντας σταδιακά. Ορισμένα προϊόντα χρειάζονται χρόνια για να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Χρειάζονται εννέα μήνες για την έγκριση ενός νέου ενεργού συστατικού και χρόνια ολόκληρα για να βρούμε το σωστό συνδυασμό.

Τέλος, κάθε σύνθεση παρασκευάζεται σύμφωνα με προδιαγραφές που βασίζονται στη φιλοσοφία των εργαστηρίων Pierre Fabre, αφού ελεγχθεί και επανελεγχθεί μέχρι να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά της. Αυτή η αέναη αναζήτηση της τελειότητας αποτελεί το επίκεντρο της Galénic και εκφράζεται σε κάθε λεπτομέρεια, των προϊόντων μας, από τη σύνθεση μέχρι τη συσκευασία.

Η τελειότητα στο άπειρο

Παραπέμποντας στο σύμβολο του απείρου, το μονόγραμμα συμβολίζει την αναζήτηση της τελειότητας από την Galénic. Αυτή η αέναη αναζήτηση εκφράζει τη μοναδική ταυτότητα της Galénic.

Γυναίκα: Η μούσα των Δημιουργών Εξαιρετικών Συνθέσεων

Ποια είναι όμως πάνω απ’ όλα η πηγή έμπνευσης των Δημιουργών Εξαιρετικών Συνθέσεων της Galénic; Η γυναίκα!

Πριν από κάθε μοναδική σύνθεση, οι δημιουργοί σκέφτονται ενδελεχώς τις ανάγκες του γυναικείου δέρματος. Έτσι η Galénic μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη φροντίδα για το δέρμα της κάθε γυναίκας.

Αέρινες λοσιόν, λεπτόρρευστοι οροί, βελούδινες ή δροσερές κρέμες αποτελούν τις collections της Galénic και συνθέτουν ένα μοναδικό τελετουργικό φροντίδας για κάθε γυναικεία επιθυμία: αντιγήρανση, ενυδάτωση, λάμψη, αψεγάδιαστο δέρμα!

GALENIC: Η επιτομή της γαληνικής επιστήμης, φτιαγμένη για μια μοναδική γυναίκα, εσένα!