Μια έφηβη τραγουδίστρια που γεννήθηκε χωρίς κόλπο και μήτρα προχώρησε στην επέμβαση που της άλλαξε τη ζωή και που πλέον της έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το σύντροφό της.

Η Natasha Bishop από την Αγγλία δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν έμαθε στα 16 της ότι ποτέ δεν θα έχει περίοδο, όπως όλες οι γυναίκες ή δεν μπορούσε να κάνει παιδί ή ακόμη και να έχει σεξουαλικές επαφές λόγω ενός σπάνιου συνδρόμου.

Η 19χρονη απέφευγε να βγαίνει με αγόρια μέχρι που συνάντησε τον τωρινό σύντροφό της Laurence Hewitt και αποφάσισε να προχωρήσει σε μια επεμβατική χειρουργική επέμβαση, ώστε να μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή.

Όταν είχε επισκεφτεί αρχικά τους γιατρούς διαγνώστηκε με μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει μία στις 500.000 γυναίκες. Η ίδια είπε μιλώντας στη Daily Mail: «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένη. Θυμάμαι ότι ξέσπασα σε δάκρυα, είχα πραγματικά πανικοβληθεί. Ένιωσα σαν να θρηνούσα για κάτι που ποτέ δεν είχα».

Όταν της ανακοίνωσαν ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί ή να έχει σεξουαλικές επαφές, σοκαρίστηκε τόσο πολύ ώστε αποφάσισε να μην ξανασχοληθεί και να μην το ξανασυζητήσει. Ντρεπόταν να πει στις φίλες της ότι δεν έχει περίοδο και ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να κάνει σεξ.

Όταν τελικά γνώρισε τον φίλο της, αποφάσισε να συμβουλευτεί τους ειδικούς για να προχωρήσει σε μια επέμβαση που θα της αλλάξει τη ζωή. Ιδιαίτερα υποστηρικτική ήταν η οικογένεια της, αλλά και ο φίλος της. Στα 18 της λοιπόν αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο και να αποκτήσει έναν εσωτερικό κόλπο.

Παραδέχεται ότι της πήρε ένα διάστημα για να το ξεπεράσει ψυχολογικά, αλλά πλέον το έχει συνηθίσει και είναι ευτυχισμένη με τη νέα της ζωή. Αποκαλύπτει δημόσια την ιστορία της για να δώσει κουράγιο σε άλλα άτομα με προβλήματα υγείας και να τους ενθαρρύνει να μοιράζονται με άλλους όσα τους απασχολούν.

epmvsi1 epmvsi2 epmvsi3 epmvsi4 epmvsi5 epmvsi6 epmvsi7 epmvsi8 epmvsi9 epmvsi10 epmvsi11